11 / 05 / 2024

kemer caddesi son hali

kemer caddesi son hali

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesi'ni Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Herkes bu kemerin fiyatını merak ediyor! Altın kemer fiyatları ne kadar? Elizi 11 Ocak 2023 fiyat listesi 

Son zamanlarda düğünlerde sıkça görmeye alıştığımız altın kemerlerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki altın kemer fiyatları ne kadar? Altın kemer fiyatı kaç TL? 11 Ocak 2023 altın kemer fiyat listesi.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

Kemer Kentsel Tasarım Projesi 1.5 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde 5 ayda tamamlama söz verdikleri kentsel tasarım projesini Türkiye rekoruna imza atarak, 1,5 ay önce bitireceklerini söyledi.

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

kemer caddesi son hali Haberi

kemer caddesi son hali


Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesi'ni Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı.  Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor. 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, Sorgun Mahallesi'ni Kemer Caddesi'nden Side'ye bağlayan yolun, daha önce tek şerit olarak imar planına uygun olmayan şekilde kullanıldığını bildirdi. 

Mevcut düzenlemeyle yolun imar planına uygun hale getirilerek bölünmüş yol olarak yeniden düzenleneceğini belirten Sözen, şöyle konuştu: "Çalışmalarda 1 kilometre uzunluğundaki yolun kenarlarına yatay otoparklar oluşturulacak. Yol çalışmaları devam ederken kaldırım kenarlarından yağmur suyu drenaj hattı yeni yapılarak, yağmur sularının denize deşarjı sağlanacak. Kemer Caddesi'nde engelli vatandaşlarımız da unutulmayarak onlara yönelik yaya geçitleri ve iniş çıkışlara yer verilecek. Tüm işler tamamlandıktan sonra ise aydınlatma sistemleri yerleştirilerek asfaltlama...