01 / 05 / 2024

Kemer-Gaziemir istasyonu

Kemer-Gaziemir istasyonu

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Alsancak- Eğirdir demiryolu hattı Kemer-Gaziemir istasyonları arasında 3. hat ilavesi projesini duyurdu.

Yük trenleri için İzban'a 3. hat ilave edilecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Alsancak- Eğirdir demiryolu hattı Kemer-Gaziemir istasyonları arasında 3. hat ilavesi projesini duyurdu.

İzmir Gaziemir'de 14 saatlik su kesintisi!

İzsu Gaziemir'de bulunan pompa istasyonu ile Sosyal Konutlar Su Deposu'ndaki boruları yenileyeceğinden, yarın saat 09.00 ile 23.00 arasında ilçede sular kesilecek..

İzmir İzban treninde patlama oldu!

Şehir içi sefer yapan İZBAN treninin bir vagonunda patlama oldu. Patlama sonrasu büyük panik yaşandı. İZBAN treni seyir halindeyken Kemer-Alsancak istasyonu arasında bir vagonda yaşandı.

Kırıkkale'de icradan benzin istasyonu: 1 milyon 728 bin liraya!

Kırıkkkale'de bulunan benzin istasyonu 12 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Kemer'de icradan satılık ticari ünite: 700 bin liraya!

Antalya Kemer'de bulunan ticari ünite 20 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Zonguldak Ereğli'de akaryakıt istasyonu: 5 milyon 983 bin liraya!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığından: Zonguldak'ta bulunan akaryakıt, bakım ve LPG istasyonu 19 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.

Kemer'de satılık arsa: 850 bin liraya!

Antalya Kemer'de bulunan arsa 8 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Sincan'da akaryakıt istasyonu: 2 milyon 197 bin 800 liraya!

Sincan Belediye Başkanlığından: Ankara Sincan'da bulunan akaryakıt ve LPG istasyonu 20 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Büyükçekmece'ye 3 tane deprem istasyonu kuruldu!

Büyükçekmece'nin 3 farklı mahallesine deprem istasyonu kuruldu...

Tesco Kipa yeni şubesini İzmir Gaziemir'de hizmete açtı!

Tesco Kipa, İzmir Irmak Mahallesi Gaziemir adresinde yeni şubesini bugün hizmete açtı...

İzmir Gaziemir'e fuar alanı inşa edilecek!

Travel Turkey İzmir 2012- Turizm Fuar ve Konferansı” nın açılışında konuşan Aziz Kocaoğlu kısa süre sonra Gaziemir fuar alanının inşaatına başlayacaklarını söyledi

Bağcılar'da icradan benzin istasyonu 12 milyon 836 bin 785 TL!

Bakırköy, Kar Apartmanı'nda 130 metrekare daire ve Bağcılar Kirazlı mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonu 13 milyon 336 bin 785 TL'ye satılacak...

Gaziemir Palmiye Park evlerinde satışlar tamamlandı!

İzmir Gaziemir Palmiye Park Evleri'nde satışlar tamamlandı, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Kemer-Gaziemir istasyonu Haberi

Kemer-Gaziemir istasyonu

Projeye göre Kemer-Gaziemir istasyonları arasında yapılması planlanan 3. hat ilave projesi, mevcut İZBAN hattına paralel inşa edilecek. 8.5 milyon TL kaynak ayrılarak Kemer- Gaziemir arasında tünel açılacak. Bu 3. hatta yük trenleri yönlendirilecek. Böylece, İZBAN yolcu trenleri de zaman zaman yük trenlerinin geçmesini beklemek zorunda kalmayacak.


Mevcut hatta paralel olacak 


TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortak projesi İZBAN'a Kemer Gaziemir arasında 3. hat inşa edilecek. Hem yolcu hem yük trenlerinin kullandığı mevcut hatta paralel inşa edilecek tünel ve yeni hat ile sistemdeki yükün hafifletilmesi planlandı. Proje kapsamında mevcut hattın dışında tünel ile yeni bir yol açılacak. Kemer'den girecek olan yeni üçüncü hat 14 kilometre sonra Gaziemir sınırlarından çıkacak.Hattın 4.2'inci kilometresinden itibaren başlayacak tünel, 6.4'üncü kilometresinde son bulacak. Tünel çıkışının ardından hat,...