29 / 04 / 2024

kemer icra

kemer icra

Kemer İcra Müdürlüğü, 325 bin TL'ye konut satacak. Satış, 6 Ağustos Pazartesi günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Kemer Country sitesindeki 94 kişi bakanlığa icra takibi başlattı!

Kemer Country sitesindeki 94 ünlü isim, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na karşı icra takibi başlattı.

Kemer İcra Dairesi tarafından 6 gayrimenkul satılıyor!

Antalya İli Kemer İlçesi 'nde bulunan 6 gayrimenkul Kemer İcra Dairesi tarafından 29 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

İpotekli eve icra gelir mi?

Alacaklı, borçluya borcun tahsili için icra takibi talebiyle icra takibi başlatabiliyor. Peki, borçlunun gayrimenkulü üzerinde ipotek var ise ne olur? İpotekli eve icra gelir mi?

Eve icra gelirse ne alır?

Alacaklı borcunu tahsil işlemi için İcra Müdürlüğüne icra takibi talebinde bulunabiliyor. Borçlu, gönderilen tebligatı dikkate almaz ise borçlunun evine icra gelebiliyor. Peki, eve icra gelirse ne alır?

Eve gelen icra nasıl durdurulur?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaktı borcun tahsili için icra talebinde bulunabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, eve gelen icra nasıl durdurulur?

Eve icra nasıl gelir?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunun tahsilini isteyebiliyor. Borcun tahsilinin yollarından bir tanesi de icra takibi oluyor. İcra takibi nasıl gerçekleşir? Peki, eve icra nasıl gelir?

Eve icra gelirse ne alamaz?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde alacaklı borcun tahsili için icra takibi başlatabiliyor. Haciz işlemi alacaklı lehine yapılan bir işlem olsa da alacaklı, borçlu ve üçüncü kişilerin hakları gözetilerek uygulanıyor. Peki, eve icra gelirse ne alamaz?

Eve icra kalktı mı 2014?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunu tahsil edebilmek için bir çok yola başvurabiliyor. Bu yollardan bir tanesi de icra takibi oluyor. Peki,eve icra gelebilir mi? Eve icra kalktı mı 2014!

Kemer'de yaşanan çevre kirliliği vatandaşları isyan ettirdi!

Kemer’de çöp toplama işi Kemer Belediyesi’ne, depolama ve imha işlemi ise Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Kemer Belediye Başkanı Gül, Büyükşehir Belediyesi’nin görevini yapmadığını, bu nedenle çevre kirliliği yaşandığını söyledi.

Kemer'deki plajların üçte biri halka açıldı!

Kemer Kaymakamlığı’nın talimatıyla ilçe merkezinde özel işletmeler tarafından işletilen plajların üçte birlik bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Sahillere uyarı tabelası koyan kaymakamlık, Ayışığı Plajı’nda denetim yaptı.

Kiracının tahliyesi için icra takibi!

Ev sahibi ile kiracı arasında ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu hükümlerine göre kiracının tahliyesi istenirken bazı gerekçelerin söz konusu olması gerekiyor. Kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının tahliyesi için icra takibi nasıl gerçekleşir?

Kemer-Antalya arası deniz otobüsü seferleri başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl bir süre kullanılan ancak daha sonra seferler iptal edilerek Yat Limanı'na demirlenen deniz otobüslerini bakımdan geçirerek Antalya-Kemer arasındaki seferleri tekrar başlattı.

Eve icra gelir mi 2014?

Borçlu bir kimsenin, borcunu alacaklıya ödememesi halinde alacaklı dava açabiliyor. Yargıtay Kararı kapsamında eve icra konusu ele alınıyor. Eve icra gelir mi 2014? Eve haciz gelince ne yapılır..

kemer icra Haberi

kemer icra



İlan şöyle;



T.C. KEMER (Antalya) İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN Dosya No : 2010/958 Talimat

GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


Müdürlüğümüzün yukarıda numarası yer alan dosyasına borcundan dolayı aşağı tapu kaydı. Cinsi ve kıymeti yazılı bulunan taşınmaz açık arttırma sureti ile satışa çıkarılmıştır. Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup, adresi tebligat yapılamaması veya adresleri bilinmeyenler için de iş bu satış ilanının tebliğ yerine kaini olacağı ilan olunur.


Bir borçtan dolayı satılmasına karar verilen taşınmaz, açık arttırma sureliyle satılarak paraya çevrilecektir. Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, evsafı;


TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer TM. Kemer mah..Cilt:9, sayfa:845. Ada:ll, parsel:6'da kayıtlı olan B Blok I/40 arsa paylı, i .kat. (II) no'lu, bağımsız bölüm niteliğindeki taşınmaz.


TAŞINMAZIN İIALİ HAZIR DURUMU: Satışa konu taşınmaz: Antalya ili, Kemer ilçesi. Kemer mah.,Cilt:9,...