08 / 05 / 2024

kemer turizm projeleri

kemer turizm projeleri

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer’de mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi. Rıza Sümer, “Kemer’in imar planlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeleri gerek belediye meclis üyelerimiz, gerekse hükümet nezdinde takipçisi olacağız. " dedi.

Kemer yat turizminin merkezi olacak!

Antalya’nın Kemer ilçesini ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye iki yılda sadece arıtma için 60 trilyon yatırım yapacaklarını açıkladı.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Kemer'de 11 bin 430 metrekare turizm imarlı arsa 80 milyon TL'ye icradan!

Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 462 ada 1 parselde yer alan 11 bin 430 metrekarelik turizm imarlı arsa 80 milyon 10 bin TL'ye icradan satılıyor...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Bkt Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkt Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Başel, Erbil Kemer ve Mehmet Topaloğlu ortaklığında kuruldu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Kemer Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Güney Antalya Turizm Bölgesi'nde yer alan Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. 1. sınıf tatil köyü ve 5 yıldızlı otel olan taşınmazın satış bedeli 88 milyon 943 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Kemer'deki turizm lojmanlarına depreme dayanıksız raporu!

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde devlet memurlarının kullandığı 14 lojman binası hakkında depreme dayanıksız olduğu raporu verildi.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

kemer turizm projeleri Haberi

kemer turizm projeleri

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer’de mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Milletvekili Adayı Atay Uslu ve Kemer İlçe teşkilatını ile birlikte, mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi. Sümer, Kemer eğitim Kültür ve Hizmet Derneği, Kemer Öğrenci Yurdu, Kemer İmam Hatip Ortaokulu-Lisesi’ni ziyaret ederken, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.Belediyelerin yapacakları planlarda vatandaşın menfaatini gözetmesi gerektiğini belirten İl Başkanı Rıza Sümer, “Kemer’in imar planlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeleri gerek belediye meclis üyelerimiz, gerekse hükümet nezdinde takipçisi olacağız. Planlamada, vatandaşın aleyhine olan durum olursa bu konuda müdahil oluruz” dedi.


KEMER’E SÜRPRİZ PROJELER

Kemer’in sorunlarını yakından takip ettiğini dile getiren Sümer, "Kemer’de turizmi nasıl yükseltebiliriz, nasıl geliştirebilirizin derdindeyiz. Ayrıca seçim beyannamemizde Kemer ile...