19 / 05 / 2024

kemeraltı projesi necip nasır

kemeraltı projesi necip nasır

AK Parti İzmir milletvekili adayı Necip Nasır, "Kemeraltı Projesi, hem kent ekonomisine hem de İzmir'in kültürel ve tarihsel zenginliğine önemli katkı sağlayacak" dedi.

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Kemeraltı’na 12 gayrimenkul projesi!

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret (TARKEM) üyeleri, Genel Kurul Toplantısı'nda bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Samim Sivri, 2023 yılına kadar 12 gayrimenkul projesinin tamamını bitirmeyi hedeflediklerini aktardı...

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

İzmir Tarih Projesi'nde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Tarih Projesi kapsamında bölge halkının tarihle bağını güçlendirmek ve Kemeraltı bölgesinde canlılığı artırmak için  projeler üretmeye devam ediliyor.

Kültür Bakanlığından Kemeraltı Projesi'ne destek!

Trabzon'da, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın bulunduğu bölgede uygulanan "Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi"nin 1. etabında sona yaklaşıldı.

Necip Nasır: Kemeraltı özel kanunla kurtarılsın!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, “Ekonomiyi canlandıracak bu değerimizi, tarihi çarşımızı İzmir’e kazandırmak zorunluluktur” dedi

Trabzon Kemeraltı Çarşısı restore edilecek!

Trabzon'un tarihi "Kemeraltı" çarşısı, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen "Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında restore edilerek, turizmde daha da ön plana çıkartılacak.

İzmir Kemeraltı'nın üstü 2007'den beri kapatılmayı bekliyor!

Tarihi Çarşılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Kaya, "Kemeraltı'nın üstünün kapanması projesi 2007'den beri var, hayata geçemiyor. Çünkü altyapı sorunu var." dedi

Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi Büyükşehir'den geçti!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi'ni oybirliğiyle kabul etti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ihale aşamasına gelen projenin tamamlanmasıyla çok cazip bir turizm mekanının kazanılacağını söyledi.

İzmir Tarih Projesi'nde 3. etap çalışmalarına başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Agora-Kadifekale-Kemeraltı aksında, "tarihi mirası korurken, alandaki ekonomik ve sosyal yaşamı da canlandırmak" hedefiyle yürüttüğü Tarih Projesi’nde 3’üncü etap çalışmalara başladı.

İzmirliler Körfez Tüp Geçit Projesi'ne hazır!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, ‘Körfez Tüp Geçit Projesi’ni İzmirlilerin tartışıp fikirlerini söylemesi yolundaki çağrısı yanıt buldu. İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, “Kamuoyu İzmir’e çağ atlatacak bu projeye hazır” dedi

Necip Nasır'dan İzmir Büyükşehir'e Uzundere çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan çağrı geldi. Nasır, inşaat projesinin İzmirli bir firmaya verilmesini istedi.

Necip Nasır: Tüp geçit İzmir için tarihi adım!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmirlilerin mutabakatı olması durumunda Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hızla gerçekleşeceğini belirtirken, yatırıma desteklerini ise gazetelere verdikleri tam sayfa ilanla kamuoyuna açıkladı. 

kemeraltı projesi necip nasır Haberi

kemeraltı projesi necip nasır

AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemil Şeboy, "Hangi partiden belediye başkanı Ankara 'ya gelirse, bakanlıkları dolaştıracağım. İzmir'e faydalı her projenin arkasında duracağım" dedi.


Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenen bir etkinlikte konuşan Şeboy, 15 sene belediye başkanlığı yapmış biri olarak tecrübesini İzmir için kullanacağını söyledi.

Milletvekili seçilmesi durumunda, belediye başkanı gibi çalışacağını dile getiren Şeboy, "İzmir'de kentsel dönüşümün önünü açacağız. Metro ve Bostanlı-İnciraltı köprüsünün olması için çalışacağız. Hangi partiden belediye başkanı Ankara'ya gelirse, koluna gireceğim ve bakanlıkları dolaştıracağım. İzmir'e İzmirlilere faydalı her projenin arkasında duracağım" diye konuştu.


Nasır: "İzmir'in gerçek tarihi kimliğinin ortaya çıkarılması gerekiyor"


AK Parti İzmir milletvekili adayı Necip Nasır, "Kemeraltı Projesi, hem kent ekonomisine hem de İzmir'in kültürel ve tarihsel zenginliğine önemli katkı sağlayacak" dedi.

Nasır, Kemeraltı'nın bir an önce tarihi çarşılar...