18 / 05 / 2024

Kemerburgaz Jandarma Komutanı

Kemerburgaz Jandarma Komutanı

Kemerburgaz Jandarma Komutanı Mehmet Demir'in eşi Mesude Demir, kendisini TOKİ ve KİPTAŞ çalışanı olarak göstererek birçok vatandaşa ev sattı. Demir2in 769 yıl hapsi isteniyor

Kemerburgaz-Göktürk’te proje yarışı hızlandı!

İstanbul’un eski köylerinden biri olan Göktürk’teki araziler, 1990’lı yılların sonunda yakınındaki Kemerburgaz’da Kemer Country’nin yapılmasıyla yerleşime açıldı. Orman arazisi ve bostanlarıyla ünlü Göktürk bölgesinde zaman içinde villa ve lüks konut projeleri hayat buldu.

Haliç-Kemerburgaz Demiryolu Hattı protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 13 Ocak'ta ihaleye çıkacağı Belgrad Ormanları'ndan geçecek Haliç-Kemerburgaz Demiryolu Hattı Projesi'ni protesto etti.

Haliç Kemerburgaz Dekovil Hattı ihalesi 13 Ocak'ta!

'Haliç-Karadeniz Sahra Hattı' olarak bilinen tramvay hattı, Haliç-Kemerburgaz dekovil hattı olarak yeniden düzenleniyor. Haliç Kemerburgaz Dekovil Hattı ihalesi 13 Ocak gerçekleşecek.

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı geliyor!

Haliç-Kemerburgaz dekovil hattı, geçmiş dönemlerde İstanbul'da faaliyet gösteren Silahtarağa Elektrik Santrali'yle şehrin kuzeyindeki linyit ocakları arasında kurulan tarihi demiryolu hattı tekrar hayata geçiriliyor.

Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı törenle Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda tesis açıldı...

Ebru Gündeş Kemerburgaz'daki evinde yaşayacak!

Ebru Gündeş ekonomik önlem paketini devreye soktu. Lüks eşyalarla döşenmiş Kanlıca'da bulunan ikiz yalılarını eşyaları ile bırakmayı düşünen Gündeş, Kemerburgaz'da bulunan evinde yaşamını sürdürmeyi düşünürken ekibinde bulunan kalabalık çalışanların sayısını da azaltıyor.

Krea Gayrimenkul Kemerburgaz'da villa yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal Kemerburgaz'da 21 villanın yer alacağı projesinin Mayıs ayında start alacağını ve projenin iki buçuk yıl sonra tamamlanacağını dile getirdi.

Kemerburgaz'da tapular dağıtıldı!

Eyüp Belediyesi, yaptığı çalışmalar sonucunda uzun yıllardır tapu almayı bekleyen Kemerburgaz halkına tapularını teslim etti. Törende konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Kemerburgaz halkının 22 yıllık özlemi bugün bitiyor” dedi

Kemerburgaz Köyiçi tapuları verilecek!

EYÜP Belediye Başkanı Remzi Aydın, çalışmalar kapsamında 18. madde uygulaması tamamlanan Kemerburgaz Köyiçi Bölgesinin tapularının önümüzdeki günlerde verileceğini söyledi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Kemerburgaz'da çimento kili ocağı mı yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Kemerburgaz'da çimento kili ocağı yapımına yönelik olarak yürütülen çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

Jandarma Genel Komutanlığı arazisine Şehitler Anıtı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısında bulunan ve 15 Temmuz işgal girişiminin komuta merkezlerinden biri olan Jandarma Genel Komutanlığı'nın arazisinde "Şehitler Anıtı" yükselecek.

Kemerburgaz Jandarma Komutanı Haberi

Kemerburgaz Jandarma Komutanı



İstanbul’da bir kumar çetesi soruşturmasında yapılan aramalar neticesinde TOKİ ve KİPTAŞ ait evlerin sahte tapu düzenlenerek satıldığı belgeleri bulundu. Savcılık, belgeleri inceleyerek bu belgelerin Kemerburgaz Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir’in eşi Mesude Demir’e ait olduğunu tesbit etti. Kendisini ve kocasını TOKİ çalışanı gibi gösteren belgeler düzenleyerek vatandaşlara sahte tapularla ev sattığını ortaya çıka Mesude Demir savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Eşi Mehmet Demir ise serbest bırakıldı. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame düzenledi.


Subayları da dolandırmış


Savcı Seyfettin Yiğit’in düzenlediği iddianamede Mesude Demir’in herhangi bir emlak şirketinde çalışmamasına rağmen eşi Yüzbaşı Mehmet Demir’in kariyeri ve çevresini kullanarak kendisini Emlak Konut çalışanı olarak tanıttığı ifade edildi. İddianamede Mesude Demir’in iletişime geçtiği kişilere TOKİ ve KİPTAŞ’a ait emlak projeleri kapsamında satışa...