02 / 05 / 2024

Kemerburgaz Yapı adres

Kemerburgaz Yapı adres

Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Bijen Zamanpur, Hüseyin Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos tarihinde Eyüp, Odayeri Köyü'nde kuruldu

Kemerburgaz Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kemerburgaz Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Nazan Öncel'in Kemerburgaz'daki villasında keşif yapılacak!

Akşit Togay’ın ABD’de yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını almak için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Mahkeme, Öncel’in oturduğu Kemerburgaz’daki villada keşif yapılıp evin değerinin tespit edilmesine karar verdi...

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Kemerburgaz'da çimento kili ocağı mı yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Kemerburgaz'da çimento kili ocağı yapımına yönelik olarak yürütülen çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Kemerburgaz Yapı adres Haberi

Kemerburgaz Yapı adres

Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Bijen Zamanpur, Hüseyin Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Bijen Zamanpur, Hüseyin Çelik olarak belirlendi. 


Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü yapı yatırımı ve ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Eyüp, Odayeri Köyü, Kartal Sokak,...