16 / 05 / 2024

Kemerix zemin ürünleri

Kemerix zemin ürünleri

Ürettiği çelik donatı teli 'Kemerix' i endüstriyel zeminlerde alternatif ürün olarak sunan firma, iç pazarın yanı sıra dış pazara açılıyor.

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Recep Tonka tarafından kuruldu.

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 65 bin TL sermaye bedeli ile Berk Ekicigil ve İskender Selek tarafından kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kemerix zemin ürünleri Haberi

Kemerix zemin ürünleri

Modern yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünleri ile müşterilerine maliyet, zaman, mukavemet ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Ürettiği çelik donatı teli  'Kemerix' i endüstriyel zeminlerde alternatif ürün olarak sunan firma, iç pazarın yanı sıra dış pazara açılıyor. Kemerli Metal, toplam üretiminin yüzde 35'ini ihracat ile değerlendirerek, pazarlama faaliyetleri ile de iç pazardaki payını artırmaya odaklandı.


Püskürtme betonlar, tüneller, su yapıları, prekast elemanlar, güvenlik yapıları, madenler gibi  birçok uygulama alanı bulunan 'Kemerix' ürünlerinin inşaat sektörüne yön veren ürünlerden biri olduğunu belirten Kemerli Metal Yönetim Kurulu Başkanı Arif Budak, yurtiçinde ürünlerine talebin arttığını bildirdi. Yurtiçi pazar çalışmalarının yanı sıra iki yıl önce ihracat çalışmalarına odaklandıklarını söyleyen Budak, "Kemerli markası ile zımba telimizi, Kemerix markamız ile...