05 / 05 / 2024

Kemerli Metal ürünleri

Kemerli Metal ürünleri

Ürettiği çelik donatı teli 'Kemerix' i endüstriyel zeminlerde alternatif ürün olarak sunan firma, iç pazarın yanı sıra dış pazara açılıyor.

Kemerli Metal yüzde 20-25 oranında büyümeyi hedefliyor!

Modern yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünleri ile müşterilerine maliyet, zaman, mukavemet ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karabaş tarafından kuruldu.

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ve Limited Şirketi Kadıköy’de  500 bin sermaye bedeli  Yılmaz Aydın tarafından kuruldu.

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kızıl tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Alan tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Özgüller Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüller Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Harman tarafından kuruldu.

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Berber tarafından kuruldu.

Anebal İnşaat Elektrik Metal Plastik Orman Ürünleri ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Anebal İnşaat Elektrik Metal Plastik Orman Ürünleri ve Gıda Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yöney tarafından kuruldu.

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kereci tarafından kuruldu.

CSF İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSF İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Peker tarafından kuruldu.

Kemerli Metal ürünleri Haberi

Kemerli Metal ürünleri

Modern yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünleri ile müşterilerine maliyet, zaman, mukavemet ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Ürettiği çelik donatı teli  'Kemerix' i endüstriyel zeminlerde alternatif ürün olarak sunan firma, iç pazarın yanı sıra dış pazara açılıyor. Kemerli Metal, toplam üretiminin yüzde 35'ini ihracat ile değerlendirerek, pazarlama faaliyetleri ile de iç pazardaki payını artırmaya odaklandı.


Püskürtme betonlar, tüneller, su yapıları, prekast elemanlar, güvenlik yapıları, madenler gibi  birçok uygulama alanı bulunan 'Kemerix' ürünlerinin inşaat sektörüne yön veren ürünlerden biri olduğunu belirten Kemerli Metal Yönetim Kurulu Başkanı Arif Budak, yurtiçinde ürünlerine talebin arttığını bildirdi. Yurtiçi pazar çalışmalarının yanı sıra iki yıl önce ihracat çalışmalarına odaklandıklarını söyleyen Budak, "Kemerli markası ile zımba telimizi, Kemerix markamız ile...