07 / 05 / 2024

Kemerlife 23 güncel fiyat listesi

Kemerlife 23 güncel fiyat listesi

Metal Yapı Konut  A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Kemerlife 23  projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Metal Yapı Kemerlife 23 Kemerburgaz fiyatları 370 bin dolardan başlıyor.

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler yerini alıyor! A101'de bu cumartesi indirimli ürünler fiyat listesi yayımlandı!

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaşı. A101'de cumartesi günü gıdadan, kişisel bakım ürünlerine birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

Dolar zirveninde zirvesine fırladı! 23 Haziran 2023 güncel döviz kurları: 1 dolar ne kadar? Euro ve sterlinde son durum!

TCMB'nin faiz kararı ve Hazine Bakanı'nın serbest kambiyo rejimi açıklamalarıyla dolar/TL yeni bir rekor kırdı. Peki, dolar kaç TL, euro ve sterlin ne kadar? 23 Haziran 2023 Cuma güncel döviz kurları...

Benzin fiyatında son dakika! Akaryakıt fiyatları şu anda ne kadar? 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Benzin ve motorine yeni zam mı geldi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ne? İşte 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin ne kadar? soruları günlük olarak sorulmaktadır. İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum! İşte 23 Mart Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin bugün ne kadardı? Motorine zam ya da indirim geldi mi? İşte 23 Mart Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 23 Şubat Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ne kadar oldu? Akaryakıta ne zaman indirim gelecek? İşte 23 Şubat Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 23 Ocak Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorine zam ya da indirim yapıldı mı? Akaryakıtta son durum ne? İşte 23 Ocak Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorin ve benzine zam geldi mi? İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler, araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzinde indirim yolda! İşte 23 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine zam mı yapıldı? İşte 23 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim geldi! Tabelalar değişti! Opet, BP, PO, Total, Shell 23 Kasım 2022 güncel fiyat listesi...

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine yeniden indirim geldi. Akaryakıt litre fiyatları bugün ne kadar? İşte Opet, BP, PO, Total, Shell 23 Kasım 2022 güncel fiyat listesi...

Motorine zam mı geliyor? İşte 23 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorine zam mı geliyor, LPG litre fiyatı kaç TL? Akaryakıta üst üste yapılan zamlardan sonra araç sahipleri indirim haberini dört gözle bekliyor. İşte 23 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Kemerlife 23 güncel fiyat listesi Haberi

Kemerlife 23 güncel fiyat listesi

Metal Yapı Konut  A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Kemerlife 23  projesi 160 adet konut ve 8 adet mağazadan meydana geliyor. 

3 blok şeklinde yükselen İstanbul Kemerburgaz'da yükselen Kemerlife 23 Evleri'nde 1+0'dan 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Kemerlife 23 Evleri nerede?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 30 dakika 3. Köprü'ye 25 dakika 3 Köprü bağlantı yoluna 10 dakika Atatürk Havaalanı'na 35 dakika 3. Havalimanı'na 20 dakika Taksim'e ise 25 dakika mesafede 

Kemerlife 23 Kemerburgaz yüzde 1 KDV avantajıyla!

Kemerlife 23 Kemerburgaz yüzde 1 KDV avantajıyla alıcılarını bekliyor. Kemerlife 23 fiyatları 370 bin dolardan başlayarak, 823 bin dolara kadar çıkıyor. 

Peşin alımlarda indirim yapılan Kemerlife 23 Kemerburgaz projesinde konut teslimlerin 3 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 

5+1 dairelerin tamamı satıldığı Kemerlife 23 Kemerburgaz'da yüzde 25 peşin alımlarda kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.

Metal Yapı Kemerlife 23...