10 / 05 / 2024

kemerunda Double Karayolu

kemerunda Double Karayolu

300 milyon tüketiciye hitap edebilecek bir pazara sahip olan Kamerun'unda Öztürk Holding 1 yıldır yürüttüğü ihale sürecini sonuçlandırarak 740 Milyon dolar bütçeli Double Karayolu Projesi'ne imza attı.

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı ne zaman başlayacak?

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

Karayolu yapımı amaçlı kamulaştırmalarda hazine taşınmazlarının trampası yönetmeliği!

Karayolu yapımı amaçlı kamulaştırmalarda hazine taşınmazlarının trampası hakkında yönetmelik 30 Ocak 2016 tarihinde 29609 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yer alan esaslar..

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Projesi’nde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın “Benim ustalık eserim” olacak dediği ‘Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nde çalışmalar başladı.

Kahramanmaraş-Kayseri karayolu Tekir Tüneli çalışmaları incelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yapımı devam eden Kahramanmaraş- Kayseri karayolu Tekir Tüneli'nde incelemelerde bulundu.

Osmancık D100 Karayolu ticaret merkezi oluyor!

Osmancık Belediyesi ilçenin ekonomik potansiyelini büyütmek amacıyla önemli bir projeye imza attı. D100 Karayolu, Amasya sınırına kadar olan 18 kilometrelik ticaret merkezine dönüşüyor.

3. köprüde önce karayolu sonra demiryolu açılacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona hızla yaklaşılıyor. Gelecek yıl tamamlanması öngörülen 3. köprüde, otoyol ve raylı sistem eş zamanlı tamamlanacak. Önce karayolu ardından demiryolu açılacak.

İzmir-Aydın karayolu inşaat sektörünün en gözde merkezi!

İzmir-Aydın karayolu, İzmir Torbalı'nın inşaat sektörü ve yatırımcılar açısından en gözde bölgesi haline geldi. Firmalar bu bölgede yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Adana Yüreğir'de Mansurlu-Kaleyüzü karayolu inşaatı başladı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Feke, Kozan AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte Mansurlu-Feke Karayolunun 17 Km’lik Mansurlu-Kaleyüzü mahalleleri arasında yapılacak olan karayolu inşaatını başlattılar.

Kocaeli Double Tree By Hilton 2017'de açılacak!

Hilton, Kartepe'deki Bureau isimli dev projesi için, otel zincirinin en lüks markası olan Double Tree By Hilton'u verdi. 2017'de açılacak olan otel Kocaeli'nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Gebze-İzmir Karayolu projesi Bonds & Loans'da 4 kategoride iddialı!

Otoyol AŞ’nin Gebze-İzmir Karayolu Projesi, bu yılın finans oscarları Bonds & Loans Türkiye Ödülleri’nde 4 kategoride iddialı durumda.

İzmit Kartepe'ye Double Treeby Hilton Oteli geliyor!

Kartepe’de Mustafa Satı tarafından yapılan ve 35 milyon dolarlık dev bir bütçeye sahip olan Bureau projesi kapsamında hayata geçecek 338 yataklı ve 5 yıldızlı Double Treeby Hilton Oteli için imzalar atılıyor.

Aksaray-Adana Karayolu üzerinde otel inşa edilecek!

Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor.

Trabzon Akçaabat karayolu ve rekreasyon alanı imar planı askıda!

Trabzon Akçaabat İlçesi “Karayolu, Arıtma Tesisleri ve rekreasyon alanı” amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

kemerunda Double Karayolu Haberi

kemerunda Double Karayolu

Geçtiğimiz yılın Mart ayında ülkemize ziyareti sırasında konuşan Kamerun Cumhurbaşkanı Paul Biya: "Kamerun'da köprüler, barajlar, havaalanı ve demiryolları gibi altyapı projelerine ihtiyaç var. Türk işadamları olarak bütün bu yatırımlara siz de katkı sağlayabilirsiniz" açıklamalarıyla Türk iş adamlarının ülkelerinde yatırım yapmaları adına çağrıda bulunmuştu. 300 milyon tüketiciye hitap edebilecek bir pazara sahip olan Kamerun'un bu çağrısını yanıtsız bırakmayan Öztürk Holding 1 yıldır yürüttüğü ihale sürecini sonuçlandırarak 740 Milyon dolar bütçeli Double Karayolu Projesi'ne imza attı. 


Günden güne azalan doğal kaynaklar yok olmaya yüz tutmuşken, Kamerun keşfedilmemiş ve zengin yeraltı kaynaklarıyla Afrika'nın parlayan yıldızlarının en başında geliyor. 


Birçok dünya ülkesinin oldukça gerisinde olmasına rağmen, Afrika doğal kaynaklarının zenginliği nedeniyle gelecek 50 yılın hedef ülkeleri arasında yer alıyor. Ülke ekonomisinin kalkınması için; yoldan havaalanına,...