12 / 05 / 2024

Kemik İliği Kök Hücre Nakil Merkezi

Kemik İliği Kök Hücre Nakil Merkezi

Uzman kadrosu ve önemli alanlarda verdiği başarılı hizmetlerle farklılığını hissettirmeye devam eden Emsey Hospital, bünyesine yeni eklediği Kemik İliği Kök Hücre Nakil Merkezi'ni hizmete açtı

A101’de 12’li tuvalet kâğıdı 60 TL’ye, ayçiçek yağı 130 TL’ye, kırmızı mercimek 57 TL’ye düştü!

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, 20-26 Mayıs tarihleri arasında 12’li tuvalet kâğıdı 60 TL’ye, ayçiçek yağı 130 TL’ye, kırmızı mercimek 57 TL’ye düştü. İşte 20-26 Mayıs A101 Market fiyat listesi...

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

İzmir Behçet Uz Hastanesi'ne kemik iliği merkezi geliyor!

Hastalıklarından kurtulmak için kemik iliği nakli olmayı bekleyen minik hastaların sıra beklemesini önlemek isteyen Bakanlık, Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde "Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi" kurulmasını kararlaştırdı.

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu.

Çiğli Balatçık sakinleri tahliye kanalı istiyor!

Çiğli Balatçık'ta vatandaşlar, yağmur sularının gitmesi için tahliye kanalı yapılmasını istedi. Vatandaşlar yıllardır yağmur sularının evleri önünde göle dönüştüğünü ve bu yüzden de mağdur olduklarını belirtti...

1982 yılında metro, tüp geçit ve 2. Boğaziçi Köprüsü için 230 milyar gerekliymiş!

1983 yılında İstanbul Metrosu, tüp geçit ve 2. Boğaziçi Köprüsü'nün inşası için 230 milyar liralık yatırım gerekiyormuş. İstanbul'dan alınan 85 milyar liralık gelir vergisinin 3 katı harcamayla bu üç proje yapılabilirmiş.

1982 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü Baltalimanı ile Kanlıca arasında yapılacakmış!

1982 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü, 5. Beş Yıllık Kalkınma Planı kapsamına alınmış. Köprünün Baltalimanı ile Kanlıca arasında kurulması öngörülmüş. Köprü 8 milyara, 42 kilometre uzunluğundaki çevre yolu ise 30 milyara mal olacakmış.

Boğaziçi Köprüsü satışa çıkarıldı!

1982 yılında Boğaziçi Köprüsü yurt dışındaki işçilere döviz karşılığı satılacakmış. Peki kaç liraya? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü son durum!

Gebze-İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli bölümü olarak kabul edilen ve İzmir'i İstanbul'a bağlayacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

1982 yılında Boğaziçi Köprüsü satılacakmış!

1982 yılında Boğaziçi Köprüsü yurt dışındaki işçilere döviz karşılığı satılacakmış. Köprü için anonim şirketi kurulacakmış ve hisse senetlerinin yüzde 49'u satılacakmış. Elde edilen gelirle İkinci Boğaz Köprüsü'nün finansmanı sağlanmış olacakmış.

Körfez Geçiş Köprüsü konut projelerini artırdı!

Körfez Geçiş Köprüsü 'nün ayaklarının bulunduğu bölgeler inşaat fiyatlarının artmasına neden oldu. Mesafeyi oldukça kısaltacak köprü nedeniyle bölgelere İstanbul inşaat firmaları da yatırım yapmaya başladı

Kemik İliği Kök Hücre Nakil Merkezi Haberi

Kemik İliği Kök Hücre Nakil Merkezi

Emsey Hospital Başhekim Prof. Dr. Hayreddin Yekeler; Kemik İliği Nakli alanında büyük bir ihtiyaç olduğunu ve bu açığın bir bölümünü kapatmak için Kök Hücre Merkezi’ni açtıklarını ifade etti. “Hastaların sağlığına kavuşmaları için, mutlu ve huzurlu olmalarının etkin rol oynadığını söyleyen Yekeler; “13 yatak kapasiteli Kemik İliği Kök Hücre Merkezi’mizde buna çok daha fazla önem vereceklerini ve hastaların sağlığına kavuşmaları için sahip oldukları tüm imkanları kullanacaklarını” belirtti. Sağlık turizminin önemine de değinen Prof. Dr. Hayreddin Yekeler; 13 Profesör, 8 Doçent, 60 kişiden oluşan doktor kadrosu ile hizmet verdiklerine değinerek açıldığımız günden bu yana özellikle Ortadoğu Ülkeleri arasında olan Libya, Azerbaycan, İran gibi ülkelerden ciddi anlamda hasta geldiğini söyledi.


Kemik İliği Kök Hücre Merkezi ile ilgili Türkiye’de 59 merkez olduğunu ve bu...