17 / 05 / 2024

kemik inşaat

kemik inşaat

Kemik İnşaat, müşteri portföyünü genişletiyor. Kemik İnşaat; Bartın İnkumu ve Amasra da ürettiği konutlarla, Batı Karadeniz' in turizm kentlerinden biri olan Bartın'a yeni yapılar kazandırıyor.

Aydın'da gölet inşaatında lahit bulundu!

Aydın'ın Nazilli ilçesi İsabeyli Mahallesi'nde yapılan gölet inşaatında, bir lahit mezar bulundu. Aydın Müze Müdürlüğü, lahitte yaptığı çalışmada içerisinde kemik parçaları ve kırık toprak testi olduğunu tespit edildi.

Kemik İnşaat, Bartın'da otel ve konut projesine başlayacak!

Kemik İnşaat, müşteri portföyünü genişletiyor. Kemik İnşaat; Bartın İnkumu ve Amasra da ürettiği konutlarla, Batı Karadeniz' in turizm kentlerinden biri olan Bartın'a yeni yapılar kazandırıyor.

Amasya'da inşaat temel kazısı sırasında, Roma dönemine ait mezarlık ortaya çıktı!

Amasya'da bir inşaatın temel kazısı sırasında, Roma dönemine ait mezarlar ile yerleşim yerleri ortaya çıktı.Roma dönemine ait 7 mezar ile yetişkin insanlara ait kemik parçalan ve yerleşim yerlerine ulaştı...

Kemik İnşaat Bartın'da 40 yataklı bir kent oteli inşa edecek!

Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, Bartın'da kent oteli inşaatına başlayacaklarını söyledi. Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, fitnes salonu- kokteyl- nişan-düğün- yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi..

Şanlıurfa'da inşaat çalışmaları sırasında kemik parçaları bulundu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kafatası ve kemik parçaları bulunan inşaat alanında kazı yapıldı. Alınan bilgiye gore, Ayvanat Mahallesindeki bir inşaatta, cumhuriyet savcısının gözetiminde iş makinesi yardımıyla kazı yapıldı...

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

kemik inşaat Haberi

kemik inşaat

Kemik İnşaat Genel Müdürü Egemen Kemik, bu yıl içinde 20 dairelik Korupark H'nci Etap Projesi ve 20 dairelik Hatice Hanım Konutları'nm teslim edileceği bilgisini verdi. Kemik, 2015 yılına kadar Bartın'da konut ve otel projesi çalışmalarının hayata geçirileceğini de açıkladı. Bartın, Karabük ve Zonguldak'ın yanı sıra İstanbul ve Ankara bölgelerindeki müşteri portföyünün artırümasınm hedeflendiğini kaydeden Kemik, şöyle devam etti: "1983 yılından bu yana ürettiğimiz konut, otel, işyeri, fabrika binaları ve kapalı pazar yeri binalarıyla inşaatta vitrin oluşturmayı başardık. Müşteri memnuniyetine önem verip, ISO 9001 belgesi ve TSE-CE kalite standartlarına uygun üretimde bulunduk. Yeni dönemde İstanbul, Ankara, Zonguldak ve Karabük'teki müşteri portföyümüzü genişletmeyi hedefliyoruz. Yıllardır kat karşılığı sözleşmelerinde ve nihai alıcı müşterilerinde şirket ortağı anlayışıyla bakan ve müşteri odaklı olarak çalışan...