28 / 04 / 2024

Kemik İnşaat Bartın'da 40 yataklı bir kent oteli inşa edecek!

Kemik İnşaat Bartın'da 40 yataklı bir kent oteli inşa edecek!

Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, Bartın'da kent oteli inşaatına başlayacaklarını söyledi. Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, fitnes salonu- kokteyl- nişan-düğün- yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi..



Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, Bartın'da kent oteli inşaatına başlayacaklarını söyledi. Firmanın, gelişen kentte en büyük eksiklik olarak görülen kent oteli konusunda çalışma yürüttüğünü kaydeden Kemik, arsası ' temin edilerek projelendirme çalışmaları tamamlanan projenin turizm belgeli olarak kent merkezinde inşasına başlanacağını bildirdi. 


Mehmet Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, roofhavuz- sauna- fitnes salonu- kokteyl- nişan-düğün- yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi. Firmanm, Kemik Mühendislik adıyla 1983 yılında kurulduğunu ve ilk yıllarında harita, kadastro mühendislik hizmetleri verdiğini anlatan Mehmet Kemik, "Firmamız, 1995 yılına kadar harita, imar uygulama, parselasyon ve imar planı yapı işleri ile faaliyetini sürdürmüştür. 1996 yılında Kemikİnşaat'ın temelleri atılmış ve firma ismi Kemik İnşaat olmuştur. 1996 yılında Gölbucağı Kemik Sitesi ile başlayan inşaatlar zincirine, bugüne kadar yeni halkalar ilave olmuştur" diye konuştu. 



"Orman ürünleri işlerini bırakarak, inşaata yöneldik" 



1997-2005 yılları arasında Ege Kemik Ağaç Sanayi unvanıyla orman ürünleri üretimi yapaklarım, ancak bu işi bırakarak inşaat alanına yoğunlaştıklarını ifade eden Kemik, "Kemik İnşaat Sanayi olarak şirket adını revize eden firmamız, Bartın ü ve ilçelerinin değişik mahallelerinde site, konut, fabrika, pansiyon, otel ve iş yeri inşaatları gerçekleştirmiştir. Kemik İnşaat, Bartın'da ilk ve tek TSE-ISO belgesi olan firmadır" ifadesini kullandı. 2009 yılında şirket faaliyetlerine mühendislik-statik hesap departmanınm da dahil olduğunu kaydeden Mehmet Kemik, 3D max, dış ve iç perspektif, animasyon çizimleriyle projelendirme, katalog dizaynı ve proje sunumu hizmetlerinin de profesyonel olarak verilmeye başlandığını ifade etti. 2013'ün ilk yarısında, pansiyon-günübirlik konaklama tesisi olan Kemikpark Apart ile Çalıkoğlu Kemik Sitesi, Yorulmaz Kemik Apartmanı, Özleyen Kemik Sitesi projelerini tamamlayarak, teslim ettiklerinin bilgisini veren Mehmet Kemik, 'Yalı Kemik ve Tuna Kemik apartmanları 2013 yılı içinde, Koru Park Kireç Sitesi, Hazer Kemik Apartmanı, Çakmakçı Kemik Apartmanı, Hatice Hanım Apartmanı konudan ise 2014 yılı içinde tamamlanacak" dedi. 


"Tatil beldesi İnkumu'nda çok sayıda yazlık inşaa ettik"


Bartın'ın tatil beldesi İnkumu'nda bugüne kadar çok sayıda yazlık konut inşaatı yapan firmanın, bölgede son yıllarda kalıcı konut konseptine döndüğünü ifade eden Mehmet Kemik, "Son yıllarda küresel ısınmanın yoğunlaştığı, iklim değişikliklerine haiz olan ülkemizde yeşil ve mavinin yoğun olduğu tatil beldesi İnkumu, böl"İtıkumu'nda kalıcı konut konseptine döndük" Bartın'ın tatil beldesi inkumu'nda bugüne kadar çok sayıda yazlık konut inşaatı yapan firmanın, bölgede son yıllarda kalıcı konut konseptine döndüğünü ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, "inkumu, yatırım için ideal konumda" dedi. 

genin olduğu kadar özellikle Ankara'nın tatil için cazibe merkezi olmuştur. Huzurlu, sakin ve yaşanılabilir kent ve yerleşim beldesi olması nedeniyle yatırım için ideal konumdadır" dedi. 



Dünya Özel Ek


Geri Dön