29 / 08 / 2024

Kenan Acıkök projeleri

Kenan Acıkök projeleri

Son verilere göre 2014 yılında sağlık turizmi için Türkiye’ye gelenlerin sayısının 400 bini aştığını açıklayan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök önemli açıklamalarda bulundu.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Bebek kıyafetlerinde dervim yapan H&M’in yeni sezonu satışa çıktı! H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çocuğunuzun gardıroplarını H&M’in yumuşak ve rahat bebek kıyafetleriyle doldurun. Tişörtler, jeanler veya tulumlar ve body’ler arıyorsanız, günlük görünümleri fazlasıyla kolaylaştıran birçok farklı rahat ve yumuşacık seçenekler mevcut. İşte H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Ağacık tarafından kuruldu. 

Muhittin Böcek: Ranta dönük projemiz olmayacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Işık tarafından kuruldu. 

Aksaray'da 83.4 milyon TL'ye icradan satılık 15 arsa!

Aksaray 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpazar ve Paşacık Mahallesi'nde yer alan 15 adet arsayı 83 milyon 361 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

Kenan Acıkök projeleri Haberi

Kenan Acıkök projeleri

Son verilere göre 2014 yılında sağlık turizmi için Türkiye’ye gelenlerin sayısının 400 bini aştığını açıklayan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere özel sektörün hastane yatırımları konusundaki çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Kenan Acıkök, 2014 yılında elde edilen yaklaşık 3 milyar dolarlık gelirin, 2015 yılında ve 2016 yollarında tamamlanacak hastane inşaatları ile birlikte 6 milyar dolara yükseleceğini söyledi. Acıkök, 2015 yılının sağlık turizmi açısından kritik bir yıl olacağını ifade etti.

2023 yılı hedefinin 20 milyar dolar olduğunu hatırlatan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök şunları söyledi:

"Türkiye çeşitli açılardan sağlık turizminde öne çıkan ülkeler arasında. Genel turizm potansiyeli, hastanelerimizin AB standartlarını yakalamış olması ya da tıbbi operasyon bedellerinin uygun olması Türkiye'yi...