17 / 05 / 2024

Kenan Çetintaş kimin

Kenan Çetintaş kimin

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çetintaş ve Turgut Duran ortaklığıyla kuruldu.

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çetintaş ve Turgut Duran ortaklığıyla kuruldu.

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

Kenan Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sebahattin Kenan tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Serenity Pendik kimin?

29 Nisan 2017 Cumartesi günü basına tanıtılacak olan Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Serenity Pendik kimin?

Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Toplam 669 daire ve 24 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 950 TL'den başlıyor. Peki Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut sektörünü değerledi. Kalı, bölgede konut açığının devam ettiğini belirtti.

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Kenan İmirzalıoğlu Çerkezköy’de 10 dönüm arsa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, yeni yatırımını toprağa yaptı. Ünlü aktör, Çerkezköy’de 10 dönüm tarla aldı. İlçe merkezine 1 saat uzaklıktaki arsada çiftlik kurmayı planlıyor.

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 18 yıl kullandığı 'Beyazev' adlı villası Şubat ayında satılmıştı. İşadamı Recep Ayhan tarafından satın alınan ev yıkıldı. Ayhan, yerine yeni villa inşa ediyor.

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Kenan Çetintaş kimin Haberi

Kenan Çetintaş kimin

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çetintaş ve Turgut Duran ortaklığıyla kuruldu.

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Her türlü restoran, cafe, lokanta ,bakkaliye gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4-...