16 / 05 / 2024

Kenan Çetintaş turizm

Kenan Çetintaş turizm

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çetintaş ve Turgut Duran ortaklığıyla kuruldu.

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kıran tarafından kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Magnum Opus Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnum Opus Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Kenan Bölek, Münir Aydın ve Şemsettin Göktaş ortaklığında kuruldu.

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi Kartal'da Kenan Mağol tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Teb34 İnşaat Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Teb34 İnşaat Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Sert tarafından kuruldu.

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Azad Çılgın ve Kenan Kırtay ortaklığında kuruldu.

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir, Kerem Demir ve Kübra Demir ortaklığında kuruldu.

Kenan Çetintaş turizm Haberi

Kenan Çetintaş turizm

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çetintaş ve Turgut Duran ortaklığıyla kuruldu.

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Her türlü restoran, cafe, lokanta ,bakkaliye gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4-...