27 / 04 / 2024

kenan evrenin evi müze mi oldu

kenan evrenin evi müze mi oldu

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu taş ev alacak!

Her sene tekne turu yapan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bu yaz tatile gittikleri taş evi çok beğendikleri ve satın almak için bazı girişimlerde bulundukları öğrenildi

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin Emirgan'daki villası!

Evlendikten sonra Cihangir'deki apartman dairesinden Emirgan'daki lüks bir villaya taşınan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evi ilk kez görüntülendi.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi açıldı!

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi hizmete açıldı. İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın da katıldığı törende konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, bin metrekarelik tesis ile bölgede sosyal, kültür ve spor faaliyetlerinin artacağını söyledi

Kenan Evren'in Marmaris'teki evi 6 yıldır satılmıyor!

Kenan Evren, geride acı dolu miras bıraktı. Musalla taşında tek başınaydı. Geçmiş yıllarda önemli isimlerin kapısında yattığı Marmaris'teki evi de yalnızlaştı. 6 odalı lüks villaya, 6 yıldır alıcı çıkmadı

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Fatih'te açılacak!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin yapımı süren 3 kültür merkezi, 2 ilkokul, 1 bilgi evi ve spor merkezi, 2 altgeçit, 1 cem evi ve kültür merkezi, izcilik kampı ve dolgu alan park çalışmalarını denetledi.

Kayseri Hacılar Kültür Evi ihalesi gerçekleştirildi!

Kayseri caddesi üzerinde yapılacak olan Hacılar Kültür Evi'nin ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Kültür Evi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti.

Caroline Koç'un Trump Towers'taki ünlü evi!

Trump Towers'ta TOG Concept sergisi kapsamında ev dekore eden ünlülerden Caroline Koç'un evini www.emlakkulisi.tv ekibi görüntüledi... İşte Caroline Koç'un Trump Towers'taki evi...

Ormanada'nın örnek evi otomasyon sistemleriyle donatıldı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki projesi Ormanada'nın örnek evi hazır. Ormanada'da bulunan beş tip villa ve 15 farklı plan tipinde sıra evin bir yansıması olan H380 tipindeki ev, otomasyon sistemleriyle donatıldı

kenan evrenin evi müze mi oldu Haberi

kenan evrenin evi müze mi oldu

Muğla Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerine inşa edilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi olacak.

Anadolu Ajansı'nda yer akan habere göre, Kenan Evren'in villasının yerine yapılan Armutalan Mahallesi'ndeki 6 katlı binayı, bir şirketin yönetim kurulu başkanı olan Doğan Çelik satın aldı. 

Ağabeyi Jandarma Astsubay İdris Çelik 1993 yılında terör saldırısında şehit olan Çelik, inşaat çalışmaları süren binada incelemeler yaptı.

Bina, gerçekleştirilen düzenlemeyle şehit yakınları ve gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesine dönüştürülecek.

- "Tüm darbelerin izlerini silmek istiyoruz"

Çelik, Anadolu Ajansı muhabirine, şehit kardeşi olarak şehit ailelerinin acılarını en iyi bilenlerden ve yaşayanlardan birisi olduğunu söyledi.

Satın aldığı binanın kendisi için çok büyük anlamı ve önemi olduğunu dile getiren Çelik, bu nedenle vakit kaybetmeden...