03 / 05 / 2024

Kenan Evrenin konukevi

Kenan Evrenin konukevi

1988 yılında Cumhurbaşkanlığı için Beşiktaş'ta, Et ve Balık Kurumu'nun soğukhava deposunun yerine inşa edilmekte olan Devlet Konukevi, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Belediye Başkanı Bedrettin Dalan tarafından mühürlettirilmiş.

Kenan Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sebahattin Kenan tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut sektörünü değerledi. Kalı, bölgede konut açığının devam ettiğini belirtti.

Kenan İmirzalıoğlu Çerkezköy’de 10 dönüm arsa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, yeni yatırımını toprağa yaptı. Ünlü aktör, Çerkezköy’de 10 dönüm tarla aldı. İlçe merkezine 1 saat uzaklıktaki arsada çiftlik kurmayı planlıyor.

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 18 yıl kullandığı 'Beyazev' adlı villası Şubat ayında satılmıştı. İşadamı Recep Ayhan tarafından satın alınan ev yıkıldı. Ayhan, yerine yeni villa inşa ediyor.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına yanıt verdi.

Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, gözden uzak olmayı tercih etti. İstanbul’da da sakin bir semtte yaşayan ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal’la Miami’deki Fisher Adası’ndan villa aldı.

Ayvalık'ta Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Lisesi için 3 kompleks!

akmaya Kenan Kaptan Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi için gemi yapım atölyesi, 100 öğrencilik yurt ve kapalı spor salonu yapılıyor,

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'den ev mi aldı?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Miami tatilinden döndü. Çift, Amerika'da ev satın aldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yapmadı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'de ev baktı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

Emlak zengini aileyi öldüren Kenan Öner şeker komasından öldü!

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra evlerinin bahçesinde gömülü kemikleri bulunan emlak zengini Emine ve Ahmet Refik Öner çiftini öldürmekten yargılanıp, iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına mahkum edilen oğulları Kenan Öner, girdiği şeker koması sonucu hastanede

Sezen Aksu, Kenan Doğulu'yu evinden çıkaracak!

Sezen Aksu ve Kenan Doğulu arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi. Sezen Aksu’nun kiracısı Doğulu’yu gece kulübü Şamdan için evinden çıkaracağı söyleniyor.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Okluk Koyu'nda yer alan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi yıkıldı. Devlet Konukevi'nin yerine yenisi yapılıyor.

Kenan Evrenin konukevi Haberi

Kenan Evrenin konukevi



Dalan, ''ruhsatsız yapı''ya el koydu


Evren'in konukevine mühür


İstanbul Belediye Başkanı Dalan, Cumhurbaşkanlığı için inşa edilmekte olan Devlet Konukevi'ni ruhsatsız olduğu için mühürletti, ''Ben Sayın Cumhurbaşkanı'yla konuşurum'' dedi.




İnşaat ruhsatı alınmadığı saptandı


   Devlet Konukevi'ne mühür


Emin DEMİRCİOĞLU


   DEVLET Konukevi inşaatı mühürlendi. Beşiktaş'ta Et ve Balık Kurumu'na ait soğukhava deposunun boşaltılarak, Devlet Konukevi'ne dönüştürülmesi kararının ardından, söz konusu projenin belediyeye onaylattırılıp ''ruhsat'' alınmadığı için inşaatın mühürlendiği öğrenildi.

   Bu mühürleme olayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan'ın, Belediye Meclis...