02 / 05 / 2024

Kenan Gültürk kimdir

Kenan Gültürk kimdir

Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Kenan Gültürk İle 4/4'lük köşemizde Bağcılar'daki kültürel faaliyetleri, Avm'Ieri ve ortak çalışmaları konuştuk. İşte, Kenan Gültürk'ün açıklamaları.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Dora Şahintürk kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?

Onur Soytürk kimdir?

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk oldu. Peki Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk hangi işlerde görev yaptı?

Kıvanç Tatlıtuğ Göktürk'te 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, şehir gürültüsünden uzaklaşmak için Göktürk’ten 2 katlı villayı aylık 15 bin liraya kiraladı. 

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kenan Gültürk kimdir Haberi

Kenan Gültürk kimdir

Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Kenan Gültürk İle 4/4'lük köşemizde Bağcılar'daki kültürel faaliyetleri, Avm'Ieri ve ortak çalışmaları konuştuk. 


- 2015'deki hedefleriniz nelerdir? 

2015 yılı ile ilgili çalışmalarımızı henüz tamamlamadık; ama şunu söyleyebilirim ki en büyük hedeflerimizden biri olarak göçle kurulmuş bir ilçe olan Bağcılar'da, Lozan Mübadelesi'nin 90.

yılında bir belgesel çalışması yapmayı gösterebiliriz. Bu konuda ki çalışmalarımızın dışında Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı şerefine Uluslararası bir sempozyum hazırlığımız olacak. Ayrıca Çanakkale Zaferi'nde görev yapmış subayların biyografilerini içeren ve 57. alayın isim listelerinin yayınlanacağı 2 ciltlik bir kitap çalışmamız da halihazırda mevcut.  Çocuk haklarının Türkiye'de kabul edililşinin 20. yılı dolayısıyla içerisinde çeşitli yarışmaların ve eğlenceli faaliyetlerin olacağı, Türkiye çapında gerçekleşecek bir çalışmanın da hazırlık aşamasındayız.  Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk T Bildiğiniz gibi Mehmet...