06 / 05 / 2024

Kenan Kalı Artan döviz kuru konut maliyetini yükseltti

Kenan Kalı Artan döviz kuru konut maliyetini yükseltti

Uzmanlar, konut almayı düşünenleri uyardı. Artan döviz kurunun konut maliyetlerini yükselttiğini savunan uzmanlar, "yatırımcılar acele etmeli" dedi.

Tiny house'lara talep patladı! 250 bin TL'den başlayan küçük evler kalıcı konut oluyor! 

Önce pandemi ardından depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), artan ev ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak tercih ediliyor. İşte tiny house'lar ile ilgili merak edilenler...

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Konutta faizler indi, yatırımlar canlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, nitelikli göç alan şehirlerin başında gelen İzmir’de, artan taleple birlikte konut ihtiyacının da devam ettiğini aktardı. 

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, banka faiz oranlarının yükseldiği, konut edinmenin zorlaştığı şu günlerde satışları hızlandırmak için özel bir kampanya başladı. 

İzmir'de konut fiyatları yükselecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlere önemli açıklamalarda bulundu. 

Ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları verdi. Kalı, konut sektöründe yatırım yapmak isteyenlerin kurumsal firmaları tercih etmesi gerektiğini belirtti.

Kenan Kalı Artan döviz kuru konut maliyetini yükseltti Haberi

Kenan Kalı Artan döviz kuru konut maliyetini yükseltti

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, artan döviz kurlarına bağlı olarak giidi maliyetlerinin yükseldiğini, dolayısıyla bu artışın ev fiyatlarına yansıyacağını söyledi. Son bir yılda, doların Türk lirasına oranla yüzde 30 değer kazandığını, demir ve çimento gibi malzemelerin zamlandığını belirten Kalı, müteahhitlerin ellerindeki stokların tükenmesiyle birlikte ev fiyatlarının yüzde 20 oranında zamlaııacağını kaydetti. 


Kalı, her krizden bir fırsat doğacağını kaydederek "Dolar-avro parkeleri bozuldu. 

Bu aradaki dengesizlik de ihracat ve ithalata yansıdı. Girdi maliyetlerimiz çok arttı. Bu durumda ev fiyatlarının artması kaçınılmaz. Bence ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için, ev almanın tam zamanıdır" şeklinde konuştu. 

Özellikle ellerinde döviz bulunduran kişilerin gayrimenkule yatırım yapmaları gerektiğini anlatan Kalı, sözlerine şöyle devam etti: "Uzmanlar dolann artış trendinin daha fazla sürmeyeceğini belirtiyor. Bununla...