30 / 04 / 2024

Kenan Kalı izmir gayrimenkul sektörü

Kenan Kalı izmir gayrimenkul sektörü

İzmir’deki inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sektörün ivmesini kaybetmeyeceğini, var olan konut açığını kapatmak için nitelikli projelerle yola devam etmek gerektiğini belirtti.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

İzmir kalın ve kalın demir fiyatlarına zam geldi! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün İzmir kalın ve ince demir fiyatlarına zam geldi. Peki İstanbul, Karabük ve Payas demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir fiyatları...

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Konutta faizler indi, yatırımlar canlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, nitelikli göç alan şehirlerin başında gelen İzmir’de, artan taleple birlikte konut ihtiyacının da devam ettiğini aktardı. 

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, banka faiz oranlarının yükseldiği, konut edinmenin zorlaştığı şu günlerde satışları hızlandırmak için özel bir kampanya başladı. 

İzmir'de konut fiyatları yükselecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlere önemli açıklamalarda bulundu. 

Ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenler için ipuçları verdi. Kalı, konut sektöründe yatırım yapmak isteyenlerin kurumsal firmaları tercih etmesi gerektiğini belirtti.

İzmir'e konut yatırımı çağrısı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir’de inşaat sektörünün geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Kenan Kalı izmir gayrimenkul sektörü Haberi

Kenan Kalı izmir gayrimenkul sektörü

İzmir’deki inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sektörün ivmesini kaybetmeyeceğini, var olan konut açığını kapatmak için nitelikli projelerle yola devam etmek gerektiğini belirterek, "İzmir’deki inşaat sektörünün 40 yıl boyunca aynı hızda devam edeceğini düşünüyorum" dedi.


İzmir’deki yapı sektörüyle Türk inşaat sektörünün farklı olduğunu dile getiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir’de yaşlı yapı stokunun çok fazla olduğunu ve kentsel dönüşüme girmesi gereken bina oranının yüzde 80 seviyesinde bulunduğunu kaydetti. Her yıl 20 bin yeni konuta ihtiyaç duyulduğu bilgisini veren Kalı, İzmir’in arsa üretmekte zorlandığını ve ehil olmayan müteahhitlerin birbirini tekrar eden yanlış projeler ürettiğini dile getirdi. “İzmir’deki inşaat sektörünün 40 yıl boyunca aynı hızda devam edeceğini düşünüyorum” diyen...