05 / 05 / 2024

kenan lisesi arazisi kimin

kenan lisesi arazisi kimin

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisi için karar verildi!

Kadıköy Acıbadem mahallesinde yer alan Ahmet Sani Gezici Lisesi arsasının konut ve ticaret alanı olarak imara açılmasına mahkeme “dur” dedi.

Ayvalık'ta Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Lisesi için 3 kompleks!

akmaya Kenan Kaptan Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi için gemi yapım atölyesi, 100 öğrencilik yurt ve kapalı spor salonu yapılıyor,

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin imar planı iptal edilmeli!

Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıkılarak alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiası üzerine açıklama yapan Ercan Badur, "Okul arazisi ile ilgili yapılan, ranta davalı imar planı değişikliğinin iptalini istiyoruz" dedi.

Kenan Evren Kışlası Marmara Üniversitesi'ne dahil oldu!

Marmara Üniversitesi'nin Halkalı, Bahçelievler ve Nişantaşı Yerleşkeleri'nin TOKİ'ye devri karşılığında Maltepe'deki Kenan Evren Kışlası arazisi üniversiteye geçti. Yeni yerleşkenin bina ve tesisleri de TOKİ tarafından yapılacak.

Kenan Evren Lisesi arazisi ne olacak?

Fatih Altaylı sportif gündemi yorumladı, Kenan Evren Lisesi'nin arazisiyle ilgili bir tespit yaptı. İşte Fatih Altaylı'nın Fenerbahçe arazisiyle ilgili yazısı;

Aziz Yıldırım'dan Kenan Evren Lisesi arazisi açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

kenan lisesi arazisi kimin Haberi

kenan lisesi arazisi kimin

Önceki gün Bakan Nabi Avcı ile Ankara'da yaptıkları görüşmenin detaylarını açıklayan Yıldırım, hak arayışlarını gerekirse yargıya taşıyacaklarını ilan etti.


"Kenan Evren Lisesi arazisi bize verilmeyecek, 49 yıl kiralanacaktı. Buraya bir işletme kurup, her yıl brüt gelirin yüzde 25’ini devlete verecektik”


*“Bir yıl randevu istedik. Başbakan’a mektup yazınca, Bakan bizi çağırdı. ‘Protokolü tanımam. Sizi mahkemeye verip hiçbir şey vermeden de atarız’ dedi”


* “Bakan, ‘17 milyon lira verelim çıkın’ diyor. Bu bizim hesabımıza uymuyor. 98 milyon lira harcadık. Fenerbahçe siyaset üstüdür. Gerekirse mahkemeye de gideceğiz”


‘DEĞERi 17 MiLYON LiRAYDI’

Kurmaylarıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Yıldırım 2011 yılında devletle arazi için bir protokol yaptıklarını ve bu protokol gereği üzerlerine düşenleri yerine getirdiklerini belirtti. Buna karşın devletin gereken adımları atmadığını ifade ederek “Yaptığımız protokol gereği 100...