27 / 04 / 2024

Kenan Nuhut aday

Kenan Nuhut aday

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut kimdir? Kenan Nuhut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut'un biyografisi...

Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in stat sorununa dikkat çekti!

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki stat sorununu gündeme getirdi. Tanrıkulu, Alsancak Stadı'nı, yıkıldıktan sonra yerinde inceledi.

İş GYO yönetim kurulu üye aday listesini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 23 Mart 2015 tarihi olağan genel kurul toplantısı yönetim kurulu üye aday listesini yayınladı.

Özderici GYO yönetim kurulu aday listesini belirliyor!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu aday listesi ve bağımsız denetim kuruluşu seçimi hakkında, Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'de bina aldı!

KENAN İmirzalıoğlu, yıllardır eski binaları alıp tadilat yaptırıyor, Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Kenan İmirzalıoğlu, bu kez sanat merkezi yapmak için bina aldı.

Emlak Konut GYO 3 bağımsız adayı açıkladı!

Emlak Konut GYO, Ertan KELEŞ, Veysel EKMEN ve Havvanur YURTSEVER'in 6 Nisan 2015'te yapılacak Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulacaklarını açıkladı.

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burak Demir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Ankara'da mekan açıyor!

Kenan Doğulu ve Beren Saat mimar Abdullah Burnaz ve işadamı Mehmet Mutlu ile Bidon Gıda adında bir şirket kurmuş ve Beren'in memleketi Ankara'da Bis adlı bir performans bar açmak için kolları sıvamıştı.

Necip Nasır AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu!

2014 yerel seçimlerinde adı Karabağlar Belediye başkanlığı adaylığı için adı geçen ancak bu yönde adım atmayan Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Necip Nasır AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

İdris Güllüce milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran 2015’te yapılacak milletvekili genel seçimleri için Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Güllüce, başvurusunu twitterdan duyurdu...

Yapı Kredi Koray GYO yönetimine 3 bağımsız aday!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket yönetimine bağımsız aday olarak atanan 3 ismi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Yapı Kredi Koray GYO'dan yapılan açıklama...

İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu!

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Kurucular Kurulu Üyesi olan Ekşi, bugüne kadar Türkiye genelinde birçok projeye imza attı...

İstanbul 2018 Dünya Tasarım Başkentliği'ne aday olacak!

İstanbul 2018 Dünya Tasarım Başkentliği için aday olacak. Büyükşehir Belediye Meclisi, kentin adaylık kararını oy birliğiyle onayladı..

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

Kenan Nuhut aday Haberi

Kenan Nuhut aday

Kenan Nuhut kimdir?

Kenan Nuhut, 01.02.1956 Çorum (Merkez) doğumlu İlkokul tahsilinden sonra Ortaokul ve Liseyi Ankara’da bitirdi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. İyi derecede Almanca ve orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.


 Bulunduğu Görevler Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılığı. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü. 2 dönem Halter Federasyonu Başkanlığı ve Avrupa Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir. Federasyon başkanlığı döneminde milli takım sporcuları, Avrupa ve dünya organizasyonlarında sayısız rekorlara ve şampiyonluklara imza atmışlardır. 


2004 Atina olimpiyatlarında 3 altın 1 bronz madalya ile birlikte bir kadın sporcumuzun (Nurcan Taylan), Olimpiyat şampiyonluğu, Türk Milletine bir ilki yaşatmıştır. Uluslararası başarılarından dolayı Kenan Nuhut'a (IWF) Dünya Halter Federasyonunca nişan verilmiştir. Siyasi Yaşamı 2002 seçimlerinde...