20 / 05 / 2024

Kenan Pars emekli konutları açıklaması

Kenan Pars emekli konutları açıklaması

TÜED Nilüfer Şube Başkanı Kenan Pars, 7 Haziran seçimlerinden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun TOKİ emeklilere 240 ay vade ile peşinatsız daire yapacak' açıklaması yaptığını hatırlatarak, bunun üzerine binlerce başvuru aldıklarını söyledi.

Antalyalı Kenan Erbeyli'nin ev almak için çektiği parayı gasp ettiler!

ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.

TOKİ Bursalı emekliler için ilk etapta bin 800 daire inşa edecek!

TÜED Nilüfer Şube Başkanı Kenan Pars, 7 Haziran seçimlerinden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun TOKİ emeklilere 240 ay vade ile peşinatsız daire yapacak' açıklaması yaptığını hatırlatarak, bunun üzerine binlerce başvuru aldıklarını söyledi.

Seçimin kazananı dar gelirli ve emekli oldu!

TOKİ evleriyle emekli ve asgari ücretliler konut sahibi yapılacak. Herhangi bir emekli 250 lira taksitle ev sahibi olacak. Konut hesabı açan ve yüzde 25 peşinat biriktirene yüzde 15 devlet destek verecek.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler, piyasadan daha ucuza evsahibi olabiliyor. Emekli ve dar gelirliler için TOKİ Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirliler TOKİ evlerini nasıl alacak?

Emekli emlak vergisi muafiyeti 2015!

Taşınmaz mal sahiplerinin her sene ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde meskenler için vergi muafiyeti bulunuyor. Peki, emekli emlak vergisi muafiyeti 2015 şartları nelerdir?

Ahmet Kenan Tanrıkulu: İmar rantına son verilecek!

Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Son 13 yıla baktığımızda yandaşlarına rant uğruna ülkenin toprakların parsel parsel veren ve kentleşmeyi AVM yapmakla geçiren bir zihniyet görüyoruz. Ana artık yolun sonuna gelinmiştir” dedi

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

Ahmet Davutoğlu: Evim yok diyen emekli kalmayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.

Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in stat sorununa dikkat çekti!

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki stat sorununu gündeme getirdi. Tanrıkulu, Alsancak Stadı'nı, yıkıldıktan sonra yerinde inceledi.

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

Kenan Pars emekli konutları açıklaması Haberi

Kenan Pars emekli konutları açıklaması

Bursa'da ev sahibi olma hayaliyle derneklere akın eden binlerce emekli, dün yapılan 'kura ve peşinat' açıklaması ile şoke oldu. TÜED Nilüfer Şube Başkanı Pars, ''Değişiklik üyelere karşı bizi zor durumda bıraktı'' dedi.


Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Nilüfer Şube Başkanı Kenan Pars, 7 Haziran seçimlerinden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'Toplu Konut İdaresi (TOKİ) emeklilere 240 ay vade ile peşinatsız daire yapacak' açıklaması yaptığını hatırlatarak, bunun üzerine binlerce başvuru aldıklarını söyledi.


TOKİ'ye ilk etap için bin 200 kişilik başvuru yaptıklarını ardından da 2 bin 500 kişilik ikinci etap başvurularını ilettiklerini belirten Pars, “Sonraki listeyi de ilk etaba dahil ettiler ve toplam 3 bin 700 kişi oldu. Anketler yapıldı. Kimin hangi tip daire istediği belirlendi. Yer talebini yaptık ve onay aldık. İrfaniye'de 273 dönümlük...