28 / 08 / 2024

kenan yavuz türkiyeye zarar ettirme açıklaması

kenan yavuz türkiyeye zarar ettirme açıklaması

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Termico Enerji Üretimi Limited Şirketi kuruldu!

Termico Enerji Üretimi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Türkmen tarafından kuruldu.

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Son zamanlarda 2022 model Tofaş Şahin çıktı mı? Türkiyeye ne zaman geliyor sorusunun yanıtı ise merak edilenler arasında yer alıyor. 2022 model Tofaş Şahin ile ilgili güncel detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yavuz tarafından kuruldu.

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Yavuz Işık: Türkiye'deki 1.5 milyon konut acil yenilenmeli! 

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin 7, Avrupa Hazır Beton Birliği'nin de 4 yıldır başkanlığını yapan Yavuz Işık, Elazığ depreminden sonra binalardaki beton kullanımı ve yenilenmesi gereken binalarla ilgili açıklamalarda bulundu...

Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Grandi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz Türker tarafından kuruldu...

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Türkiye'nin iftihar projesidir!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen,Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çeçen, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Türkiye'nin iftihar projesidir." dedi. 

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih Akbulut, Yavuz Türkoğlu, Ercan Öztürk ve Nazif Soylu ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

kenan yavuz türkiyeye zarar ettirme açıklaması Haberi

kenan yavuz türkiyeye zarar ettirme açıklaması

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.


SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Türkiye'nin 2001 yılından bu yana Azerbaycan'dan BOTAŞ aracılığıyla 38 milyar metreküp doğalgaz aldığını belirterek, "Bu miktar karşılığı Azerbaycan'a ödenen toplam tutar, 10 milyar doların altında olup Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.


Yavuz, yazılı açıklamasında, SOCAR'ın yaptığı tüm faaliyetleri ve gerçekleştirdiği projeleri kamuoyuyla hassasiyetle paylaştığını kaydetti.


Türkiye'de 20 milyar dolarlık yatırım portföyünü yönettiklerine işaret eden Yavuz, rafineri-petrokimya-enerji-lojistik-iletim entegrasyonuna dayalı bu yatırımların Hazar Denizi'nden Avrupa'ya kadar olan bölgenin en büyük projeleri olduğunu bildirdi.


Şirketin tamamının Azerbaycan devletine ait olduğunu anımsatan Yavuz, Türkiye'de gerçekleştirdikleri projelerin ve ortaklıkların tüm detaylarının, gerek devlet, gerekse ilgili kurumlarda mevcut olduğunu...