06 / 05 / 2024

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat adres

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat adres

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keskin tarafından kuruldu. 

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Birol Yıldız ve Cihan Doğan imzasıyla kuruldu.

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Gözde Grubu Myvia Yıldız 2'yi planlamaya başladı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Buca'da hayata geçirdikleri MyVia ile sağlıklı yaşam alanları ürettiklerini söyledi. Kalı, Myvia Yıldız 2'yi de planlamaya başladıklarını belirtti..

İzmir Myvia YIldız'da 230 bin TL'ye daire!

Gözde Grubu Başkanı Kenan Kalı, "MyVia Yıldız Konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak. 1. etabı tamamladık. Ev sahipleri yeni yaşamlarına başlayabilirler" dedi..

MyVia Yıldız'da yaşam başladı!

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 80 daireden oluşan 1'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2'nci etabı ise yıl sonunda bitireceklerini söyledi...

YK Yıldız İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YK Yıldız İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ocak'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat adres Haberi

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat adres

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi konusu: a-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b-Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunların ithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine bunların servis, bakım, onarım ve pazarlamasını yapmak,toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d-Yurt içinde ve yurt...