15 / 05 / 2024

Kenan Yurtgün

Kenan Yurtgün

Yurtmak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi, Kenan Yurtgün tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Beylikdüzü, Gaziemir Caddesi, Merkez Mahallesi, Gün Apartmanı'nda kuruldu.

Moons Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moons Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yalçın tarafından kuruldu.

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Alican Yıldırım, Kenan Aydın ve Rıfkkı Kaya ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Borpet Yapı Petrol Ürünleri Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borpet Yapı Petrol Ürünleri Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Kalko Medikal İnşaat Malzemeleri Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalko Medikal İnşaat Malzemeleri Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Murka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rümeysa Yurtgün tarafından kuruldu.

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Kenan Yurtgün Haberi

Kenan Yurtgün

Yurtmak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi, Kenan Yurtgün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Yurtmak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yurtmak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Gaziemir Caddesi, Merkez Mahallesi, Gün Apartmanı, B Blok, B-2 Giriş...