19 / 05 / 2024

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi, Mustekim Kenan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta İstanbul İl'i, Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Uslu Caddesi' nde kuruldu.

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Sinay Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Sinay Yapı Anonim Şirketi Beşikteş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Kaşıkcı ve Aydın Karlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Sarva Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sarva Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Bağcı Övür, Mete Övür, Müge Oğlakcıoğlu ve Orçun Oğlakcıoğlu ortaklığında kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Gentepe Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gentepe Yapı Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erman Yakupoğlu tarafından kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi Haberi

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi, Mustekim Kenan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Uslu Caddesi'nde kuruldu. 


Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...