29 / 04 / 2024

Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın

Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın

ERA bu kez Ankara’da ‘gayrimenkul danışmanlığı sektörü ve franchise’ konusunda seminer verdi. Seminer’de Ankara pazarının avantajları ve potansiyeli konularına yer verildi.

Oldukça etkileyici bir sürüş dinamiğine sahip olan Kia Cerato’ya tam 62 bin TL zam geldi!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Kia, haziran ayı kapsamında modellerinin fiyat listesini güncelledi. Kia, Cerato’ya haziran ayında tam 62 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Ömrü boyunca kendini temizleyen fırınlar… Bosch Ankastre Fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfakların en çok kullanılan cihazlarından fırınlar, teknolojiye ayak uyduruyor. Ömrü boyunca kendi kendini temizleme özelliğine sahip Bosch ankastre fırınları ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Bu arsa ve araziler havada kapılıyor!

Kendi değerini sürekli katlayan, en çok kazandıran ve bugüne kadar geleceğe yapılan en sağlam yatırım aracı olma özelliğine sahip olan arsa arazi çok güç rakamlarla el değiştiriyor.  İşte bölge bölge en çok değerlenen arsa arazi fiyatları...

İMKON'dan çağrı: Elindeki dövizini bozdur ülkene sahip çık!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) üyelerine çağrı yaptı: "Ülkedeki dövizini bozdur ülkenin geleceğine sahip çık"..

İFM yüzde 30 enerji ve ısı verimliliğine sahip olacak!

İstanbul’un Finans Merkezi Projesi’nde yeni bir aşamaya geçiliyor. Paranın otoritesi olan kamu kurumlarının binalarının temelinin atılmasıyla projenin kamu ayağı da kuruluyor. İFM en az yüzde 30 enerji ve ısı verimliliğine sahip olacak.

Kale Boya Kalia ile tertemiz, sağlıklı ve estetik mekanlar!

Mükemmel silinebilme ve kolay temizlenebilme özelliğine sahip ‘Kalia’, kendi kendini temizlediği gibi küf ve mantara karşı dirençli yapısıyla, özellikle çocuklu aileler için vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Konutta kurumsal sürekliliğe sahip şirketler önem kazanacak!

Finansal gücü olan, sözlerini zamanında yerine getiren, doğru lokasyon ve doğru projeyle yatırımcısına kazandıran, kurumsal sürekliliğine sahip şirketler daha önemli hale gelecek.

Konutlar güneş enerjisiyle ısınacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri ve Teknolojileri Bölümü'nün çalışmaları sonucunda yüksek derecede ısı depolayabilme özelliğine sahip güneş enerji sistemi geliştirildi.

Kooperatif üyelik dilekçesi 2015!

Kooperatif kuruluşuna üye olmak için gerçek kişilerin medeni hakları kullanma yeterliliğine sahip olmaları gerekiyor. Bu kimseler, bir dilekçe ile yönetim kuruluna başvuruyor. İşte kooperatif üyelik dilekçesi 2015...

Trabzon Akyazı Stadı Projesi'nin büyük bölümü tamamlandı!

Deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen Türkiye'deki ilk stat özelliğine sahip Akyazı Stadı Projesi'nde kaba inşaatın büyük bölümü tamamlanırken, çatının yapımı için çalışmalara başlandı.

Akyazı Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

TOKİ tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı Projesi'nde çatı yapım çalışmalarına başlandı. 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar, aralıksız sürdürülüyor.

Loft Up Tatar Yapı satılık!

Loft Up Tatar Yapı satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak olan projede yer alan konutlar 7,60 metrelik tavan yüksekliğine sahip.

Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın Haberi

Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim ve seminerlerine ‘Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın?’ sloganıyla Başkent Ankara’da devam etti. Ankara’nın konut alanındaki potansiyelini gözler önüne sermek ve gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlatmak üzere yatırımcı ve yatırımcı adaylarıyla bir araya gelen ERA Gayrimenkul, sektörün yatırımcı için avantajlarını anlattı. Ücretsiz olarak verilen seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi oldu.



ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Satış Yöneticisi Caner Öner ‘Seminer’de Ankara pazarının potansiyeli ve avantajları hakkında konuştu: “Sadece Eskişehir yolu boyunca uzanan binalar değil özellikle Çayyolu, Ümitköy ve Yaşamkent’te bu inşaat firmaları, yüksek kalitede inşaat malzemesi ile üretilmiş modern, çoğunlukla geniş sosyal merkezlere ve yeşil alanlara sahip konut projeleri ile ön plana çıktılar. Özellikle Yaşamkent gibi gelişimi sürekli olarak artan bir grafiğe...