30 / 07 / 2024

kendini yenileyen ev teknolojileri

kendini yenileyen ev teknolojileri

Gelecekte kendini yenileyen binalar inşa edilecek. Binalarda elektrik hatları ve tesisatlar kendi geliştirecek ve tamir edecek...

'Şimdi fırsatçılar düşünsün' diyen mağdur ev sahibi: Kimse kendini garanti altına almadan evini kiralamayacak! 

Ev sahibi kiracı kavgaları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, mağdur bir ev sahibi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kimsenin kendini garanti altın almadan evini kiralamayacağını söyledi.

'Ev' ile 'konut' arasındaki farklar nelerdir?

“Ev ile “konut” arasında önemli farklar bulunuyor. Konut, insanın barınma ihtiyacını karşıladığı mekan olurken, ev ise insanın kendini güvenlik içinde hissettiği yaşam alanı oluyor. 

Ev almak kazandırır mı?

Ev alacaklar dikkat! Uzmanlar uyardı. Ev alırken evin kendini kaç yılda amorti edeceğine dikkat edin....

Müzik ve mimari medeniyetin iki mührüdür!

Dr. Savaş Ş. Barkçin, Osmanlı'da “umran” olarak geçen; şehirleşmek, şehirlileşmek anlamlarına gelen medeniyetin durağan bir kavram olmadığını, her an kendini yenileyen ve değişen bir yapısı olduğunu söyledi.

Savaş Barçkin: Müzik ve mimari medeniyetin iki mührüdür!

Dr. Savaş Barçkin, Osmanlıda “Umran” olarak geçen; şehirleşmek, şehirlileşmek anlamlarına gelen medeniyetin durağan bir kavram olmadığını, her an kendini yenileyen ve değişen bir yapısı olduğunu dile getirdi.

Akıllı mobilya çağı başlıyor!

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor.

Handyplus boya yaşam alanlarınızı renklendiriyor!

Sürekli kendini yenileyen, yaratıcı, modern ve alışılmışın dışında ürün gamı bulunan Terraco son teknoloji ile üretilen ürünlerini Türkiye inşaat sektörüne sunmaya devam etmektedir.

Terör mağdurlarına hasarın yüzde 12'si kadar ev eşyası!

Terör mağdurlarının evini yenileyen devlet, hasarın yüzde 12’si tutarındaki ev eşyasını da karşılayacak ayrıca bayram harçlığı dağıtılacak.

Caner Erkin, Maçka Armani Residence'dan 2.5 milyon dolara ev aldı!

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesini yenileyen Caner Erkin; yeni sezondan itibaren yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 7.3 milyon lira) alacak. Ücretini garantileyen milli futbolcu ilk iş olarak evini değiştirdi ve Maçka Armani Residence‘da ev aldı.

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti!

PAGÇEV Temiz Türkiyem Çevre etkinliği gerçekleşti. Yeşil bir gelecek için kendini “Sorumlu Endüstri” olarak tanımlayan Türk plastik sektörü, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için ilk adımı Güneydoğu’da attı.

Flat Ofis iş dünyasında ayrıcalık yaşatıyor!

Flat Ofis sürekli kendini yenileyen teknolojik alt yapısı ve günümüz ihtiyaçlarını gözlemleyerek ilerlemesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Flat Ofis iş dünyasında da ayrıcalık yaşatıyor!

Bulancak Tapu Müdürlüğü yeni binasına taşındı!

Bulancak Tapu Müdürlüğü Giresun Valisi Hasan Karahan’ın da katılımıyla yeni modern binasına taşınarak açılışı gerçekleşti. Vali Karahan, Tapu Kadastro'nun son yıllarda kendini yenileyen, Türkiye’nin yeni bir yüzü olduğunu belirtti...

2013’te 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı yapıldı!

Türkiye’nin tekstildeki üretim gücü, ev tekstilinde de kendini gösteriyor. 2013’te 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı yaptık. Üstelik bu ihracatın büyük bölümü ‘orta üst’ segmentteki müşterilere yönelik ürünlerle gerçekleştirildi...

kendini yenileyen ev teknolojileri Haberi

kendini yenileyen ev teknolojileri


Malzeme bilimleri uzmanı Mark Midodownik The Guardian gazetesinde yazdığı yazısında gelecekte kendini onaran ve yenileyen evlerin inşa edilebileceğini kaleme aldı. Kendini yenileyen ev teknolojisisin geliştirilmeye başlandığını fakat maliyetinin fazla olmasından dolayı tanıtım yapılmadığını vurguladı. Mark Midodownik yaklaşık 50 yıl içinde binaların kendi kendini ağaçlar gibi yenileyebileceğini...