12 / 05 / 2024

Kendo Gayrimenkul sun plaza

Kendo Gayrimenkul sun plaza

Kendo Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Erol Özmandıracı, Ragıp Doğan Öksüm tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ağustos'ta Maslak, Sun Plaza'da kuruldu

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Göktaş tarafından kuruldu.

Wise Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wise Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut ortaklığında kuruldu. Wise Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut ortaklığında kuruldu.

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited  Şirketi Şişli’de  120 bin  TL sermaye bedeli ile Navaf Ahmadaref Abdulkader tarafından kuruldu.

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Emrehan Taşdan ve Hyo Sun Kim ortaklığında kuruldu.

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hyo Sun Kim ve Sean Cai ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe oyunun kuralları değişti!

Hem Türk hem de yabancı yatırımcıların geleneksel yatırımlardan çıkıp sürdürülebilir gelir getiren yatırım araçlarına yöneldiğini belirten FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, gayrimenkul sektöründe oyunun kurallarının değiştiğini söyledi.

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Maslak, Bilim Sokak, Sun Plaza 'da kuruldu.

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Dizayn Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sun tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Pınar Mahallesi 'nde kuruldu.

Kendo Gayrimenkul sun plaza Haberi

Kendo Gayrimenkul sun plaza

Kendo Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Erol Özmandıracı, Ragıp Doğan Öksüm tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta kuruldu. Kendo Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Özmandıracı, Ragıp Doğan Öksüm  olarak belirlendi. 


Kendo Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;yurt içinde ve dışında kat karşılığı inşaat yapmak... ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Kendo Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Maslak, Bilim Sokak, No:5 Sun Plaza Kat:13 No:23...