06 / 05 / 2024

kent art inşaat

kent art inşaat

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkardıkları Terra Ataşehir projesiyle sektördeki rolünü genişletmeye hazırlanan Kent Art İnşaat, her yıl 5 bin konut üretmeyi hedefliyor...

Terra Ataşehir'de dönüşüm başladı!

KENT Art İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir 27 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 210 konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Döviz ve KDV oranlarındaki artış inşaat maliyetlerini daha da yükseltecek!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat maliyetleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Döviz ve KDV oranlarındaki artışlar inşaat maliyetlerini daha da artıracağını söyledi.

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri haziranda tavan yaptı! Rekor artış inşaat sektörünü salladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayı inşaat maliyetlerini açıkladı. İnşaat maliyetleri haziran ayında yıllık bazda 3,47,  yıllık bazda ise yüzde 106,87 arttı. Bu rekor artış inşaat sektörünü salladı...

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Murat Altaş tarafından kuruldu.

İnşaat maliyet artışı inşaat sektöründe kriz yarattı! Maliyetler yüzde 90 arttı!

İnşaat maliyetleri özellikle son aylarda üst üste gelen zam haberleri ile gündemde yerini almaya devam ediyor. İnşaat maliyetlerindeki fahiş artışlar inşaat sektöründe kriz yarattı ve maliyetler yüzde 90 arttı. Peki İnşaat sektörü şuanda ne durumda? İşte resmi verilerle inşaat sektörü...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Tek-Art İnşaat 2021 yılında ne kadar hasılat elde etti?

Tek-Art İnşaat tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 döneminde 41 milyon 122 bin 80 TL hasılat elde etti.

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anli tarafından kuruldu.

kent art inşaat Haberi

kent art inşaat

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir yüklenici firma olarak  faaliyet gösteren Kent Art İnşaat, sektördeki rölünü genişletmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdikleri Terra Ataşehir projesini satışa çıkaran firma, yoluna kentsel dönüşüm projeleriyle devam edecek. İstanbul'un estetik bir görünüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kent Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, "Bize İstanbul'u verin, 2 yıl içinde kenti yıkıp tamamen yeniden inşa edelim" diyecek kadar iddialı altyapıları olduğunu söylüyor. 


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Hedef yılda 5 bin konut 

Hedeflerinin her yıl 5 bin konut üretmek olduğunu vurgulayan Aydemir, "Terra Ataşehir projemizin yanı sıra Erenköy'de Ala Erenköy, Suadiye'de butik bir projemiz ve Göktürk'te de yine kentsel dönüşüm kapsamında aldığımız projeler var. Yine Ankara'da Türk turizmine...