28 / 04 / 2024

Kent Art her yıl 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

Kent Art her yıl 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkardıkları Terra Ataşehir projesiyle sektördeki rolünü genişletmeye hazırlanan Kent Art İnşaat, her yıl 5 bin konut üretmeyi hedefliyor...



İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir yüklenici firma olarak  faaliyet gösteren Kent Art İnşaat, sektördeki rölünü genişletmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdikleri Terra Ataşehir projesini satışa çıkaran firma, yoluna kentsel dönüşüm projeleriyle devam edecek. İstanbul'un estetik bir görünüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kent Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, "Bize İstanbul'u verin, 2 yıl içinde kenti yıkıp tamamen yeniden inşa edelim" diyecek kadar iddialı altyapıları olduğunu söylüyor. 


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Hedef yılda 5 bin konut 

Hedeflerinin her yıl 5 bin konut üretmek olduğunu vurgulayan Aydemir, "Terra Ataşehir projemizin yanı sıra Erenköy'de Ala Erenköy, Suadiye'de butik bir projemiz ve Göktürk'te de yine kentsel dönüşüm kapsamında aldığımız projeler var. Yine Ankara'da Türk turizmine katkı sağlayacak otel, hastane, rezidans ve termal tesis konseptinde bir projemiz var. Bu da oldukça büyük bir proje. Bunların yanı sıra hayata geçirmeyi planladığımız, görüşme halinde olduğumuz projelerimiz de var. Kent Art İnşaat olarak hedefimiz her yıl 5 bin konut üretmek. Önümüzdeki dönemlerde 5 bin 10 bin konutluk projelere de imza atmayı planlıyoruz. Her sene yara almadan, emin adımlarla büyümeyi hedefliyoruz" dedi. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön