28 / 04 / 2024

Kalamış Yapı 5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor!

Kalamış Yapı 5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor. 19 senedir son dönemlerde sık sık gündeme gelen inşaat sektöründe önemli projeler hayata geçiren Kalamış Yapı,  5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor. 



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor. Her geçen gün daha da gelişen ve zorlaşan bir sektör olan inşaat sektörü artan maliyetler nedeniyle zor günler geçirse de yatırımcılarına en çok kazandıran sektörler arasında yer alıyor.

Kalamış Yapı 5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor!

Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan son dönemlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada 2022 yılında yeni projelere hız verdiklerini dile getiren Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan, “2021 yılının yarısından sonra satışlarımızda artış başladı. Bu yıl hayata geçireceğimiz önemli inşaat projeleri ile hedeflediğimiz rakamlara ulaşacağımızı düşünüyoruz. 2021 yılının ortalarından itibaren biri İstanbul Maltepe’de Kalamış Adalar ve  İzmir  Bornova’daki büyük bir projeyi gündemimize aldık. Önümüzdeki birkaç ay içinde 456 konuttan oluşan İstanbul Maltepe’de “Kalamış Adalar” projesinin inşaatına başlıyoruz.  Aynı zamanda İzmir Bornova’da bulunan 1215 konuttan oluşan Altın Orman Projesi’nin inşaatı devam etmektedir. Bu projenin de en geç 36 ay içinde bitirilmesini hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kalamış Yapı 5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor!

Bugüne kadar hayata geçirdikleri konut projeleriyle binlerce aileyi ev sahibi yapan Sevencan sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yatırımın zorlaştığı bu dönemde belirlediğimiz stratejik hedefler, ilk kez uygulanacak özel ödeme sistemi ve kampanyalar ile aynı zamanda birçok aileye yatırım yapma fırsatı sunuyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda kısa ve uzun vadede atacağımız önemli adımlar ile yatırımlarımızı artırarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” 

Altın Orman fiyat!

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Altın Orman geliyor! Yeni proje!


Geri Dön