07 / 05 / 2024

kent estetiği çalışmaları ne durumda

kent estetiği çalışmaları ne durumda

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından standartlara aykırı olan engelli rampaları yeniden düzenlenerek hizmete sunuluyor.

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Elazığ'da konteyner kent için çalışmalar sürüyor!

Elazığ'ın merkez ilçesinde depremzedeler için meydana getirilen ve ilk etapta bin konteynerin kurulacağı alanda gerçekleştirilen çalışmalar drone ile görüntülendi.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

TANAP'ın Marmara Denizi geçişi çalışmaları başladı!

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), 19 kilometrelik Marmara Denizi Geçişi için çalışmalar başladı..

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hakkari'nin yeniden inşası için çalışmalar devam ediyor!

Hakkari kent merkezinde yolların yenilenmesi ve yeni parkların yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

kent estetiği çalışmaları ne durumda Haberi

kent estetiği çalışmaları ne durumda

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'nca sürdürülen çalışmalarla, İstanbul Yolu üzerindeki yaya üst geçitlerinde bulunan yaya üst geçit asansör girişleri ve engelli rampaları, kullanıma elverişli hale getiriliyor. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, üst geçitlere yapılan rampalardaki eğimlerin, tekerlekli sandalye kullanıcıları, yürüme zorluğu yaşayan yaşlılar, bebek arabası kullanan yayalar ve görme özürlülerin de kullanacağı düşünülerek mümkün olan en az eğimde yeniden yapılıyor. Yetkililer, İstanbul Yolu üzerindeki tüm üst geçitlerde engelli rampalarının yeniden düzenleneceğini kaydetti.


HASARLI GEÇİDE BAKIM

Büyükşehir tarafından Keçiören trafiğinin rahatlatılması amacıyla Kazım Karabekir Caddesi'nde yapılan yol genişletme, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları kapsamında, yaya üst geçitleri de elden geçiriliyor. Ekipler, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan ve bir süre önce asansör ayağına bir aracın çarpması sonucu kısmen zarar gören yaya üst geçidini...