29 / 04 / 2024

Kent İncek ankara projesi

Kent İncek ankara projesi

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

Enerji kimlik belgeli bina sayısı 1 milyona yaklaştı!

En çok Enerji kimlik belgeli binaya sahip bina mega kent İstanbul, Ankara ve İzmir'de yer alıyor. Enerji kimlik belgeli binalar, sera gazı salınımını daha önceki senelerde yapılan binalara oranla yüzde 60 oranında azalttı.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Nevadium Batıkent Evleri ne zaman teslim?

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı ile yükselen Nevadium Batıkent projesi Ankara'da hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Kent İncek projesinde ön talep toplama devam ediyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

Kent İncek'e büyük ilgi!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

Kent İncek ankara projesi Haberi

Kent İncek ankara projesi

Yaklaşık 50 yıldan bu yana özellikle Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor. Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi. BESA Grup'un bu yıl İncek'te çalışmalarına başlayacağı 2 projeden ilki olan Kent İncek'in 54 dönüm arazi üzerine kurulduğunu anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara'da lüks ve konforlu konutu kooperatif sistemiyle hayata geçireceklerini belirtti. hedef tüm gelir gruplarına ulaşmak Başkentin en gözde yerleşim yerlerinden İncek'teki kaliteli yaşama herkesin ulaşabilmesinin önünü Kent İncek'le açtıklarını belirten Bezci, şunları söyledi: "İncek bölgesi, Ankara'da nezih yaşam isteyenlerin tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Kent merkezine yakın konumu, bölgede yaşamını...