05 / 05 / 2024

kent incek telefon

kent incek telefon

Ankara Kent İncek iletişim için 0312 219 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 850 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin 36 ay içerisinde yapılması öngörülüyor.

Ankara Kent İncek projesi için imzalar atıldı!

BESA Grup, Ankara’nın yeni yaşam merkezi İncek’e taşımaya hazırlanıyor. “Kent İncek” projesinde, Başkan Salih Bezci ve Başkan Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle ilk adım atıldı.

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Kent İncek projesinde ön talep toplama devam ediyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

Kent İncek'e büyük ilgi!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

Kent İncek hem yatırımcıya hem alıcıya kazandıracak!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana binlerce Ankaralıyı kaliteli ve konforlu konutla buluşturan BESA Grup, Başkent’in en önemli yerleşim yerlerinden İncek’te hayata geçireceği Kent İncek projesiyle hem yatırımcıya hem de oturana kazandıracak.

Efe Bezci: Kent İncek herkese kazandırır!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in en önemli yerleşim yerlerinden İncek'te BESA Grup tarafından hayata geçirilecek olan Kent İncek projesinin uygun fiyata lüks konut kurgusuyla herkese kazandıracağını belirtti.

Ankara Kent İncek'te ön talep süreci devam ediyor!

YAKLAŞIK 50 yıldan bu yana özellikle Başkent Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor.

kent incek telefon Haberi

kent incek telefon

Kooperatif usulü ile satılacak olan Kent İncek projesi kapsamında Besa Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve  Kent İncek  Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında bugün sözleşme imzalandı. 


Ödeme planı ve fiyatları henüz netleşmeyen Kent İncek Konutları Ankara'da yükselecek. Besa Grup imzası taşıyan proje 54 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek. 


Ankara Kent İncek iletişim numarası 0312 219 10 10 olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.


Özel peyzaj alanlarına yer verilen Kent İncek Ankara 850 adet daireden oluşacak. Bugün ilk adım atılan projede detaylar 1 ay içerisinde netleşecek. 


Ankara Kent İncek iletişim

Telefon: 0312 219 10 10

Web: