03 / 05 / 2024

Kent İncek

Kent İncek

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe, yıllanmış firmalar hem binlerce kişinin yaşam standartlarını yükseltiyor, hem de sağladıkları iş imkanlarıyla ülke ekonomisine destek oluyor.

Efe Bezci: Kent İncek'te herkes aradığı konutu bulacak!

Besa Grup tarafından yapılacak Kent İncek projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin farklı konut tipleri ile herkesin aradığı konutu bulacağını söyledi.

Ankara'da Kent İncek'in ilk adımı atıldı!

Besa Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Besa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci açıkladı.

BESA'dan 850 konutluk dev proje atağı!

BESA Grup, Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Kent İncek projesinde, 5 farklı tipte lüks konut bulunuyor.

Kent İncek 850 adet daireden meydana gelecek!

BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Mogan Gölü manzaralı proje doğayla iç içe bir yaşam sunacak..

Kent İncek Ankara satılık!

Kent İncek Ankara satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Besa Grup imzası ile yükselen proje 850 adet konuttan oluşuyor.

Ankara Kent İncek iletişim!

Ankara Kent İncek iletişim için 0312 219 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 850 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin 36 ay içerisinde yapılması öngörülüyor.

Kent İncek nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edilen Kent İncek projesi için ilk adım atıldı. Proje 54 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Kent İncek nerede?

Besa Grup Kent İncek projesi!

Besa Grup Kent İncek projesi Mogan Gölü manzaralı dairelerden meydana geliyor. Kooperatif usulü ile satışa sunulacak olan proje Ankara - İncek'te hayata geçirilecek.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Kent İncek projesinde ön talep toplama devam ediyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

Kent İncek'e büyük ilgi!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

2023 Başkent Ankara imar planı değişikliği askıda!

Ankara İncek Bulvarı üzerinde yer alan Cemil Özgür Tuğla Fabrikası 2567 parsele ilişkin 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Kent İncek hem yatırımcıya hem alıcıya kazandıracak!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana binlerce Ankaralıyı kaliteli ve konforlu konutla buluşturan BESA Grup, Başkent’in en önemli yerleşim yerlerinden İncek’te hayata geçireceği Kent İncek projesiyle hem yatırımcıya hem de oturana kazandıracak.

Efe Bezci: Kent İncek herkese kazandırır!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in en önemli yerleşim yerlerinden İncek'te BESA Grup tarafından hayata geçirilecek olan Kent İncek projesinin uygun fiyata lüks konut kurgusuyla herkese kazandıracağını belirtti.

Kent İncek Haberi

Kent İncek

İstihdam denilince ilk akla gelen sanayi kuruluşları olsa da özellikle büyükşehirlerde yükselen dev konut ve iş merkezi projeleri istihdam sorununu gideren gizli kahramanlar konumundalar. Sıvacısından, demircisine; boyacısından, karocusuna kadar onlarca kalemde kişiye iş olanağı sunan inşaat firmaları, nitelikli ve niteliksiz yüz bini aşkın kişiyi doğrudan istihdam ediyor. Ankara ve İstanbul’da onlarca yıldır faaliyette bulunan ve sembol projeler üreten inşaat firmaları ise gerek ince işçilik, gerekse proje büyüklüğü nedeniyle çok sayıda devasa sanayi kuruluşunu bile istihdamda geçebiliyor.


Yaklaşık 50 yıldan bu yana altyapı ve üstyapı projeleriyle Ankara’nın neredeyse her noktasına dokunan BESA Grup da, kent ekonomisine ciddi katkı sağlayan o firmalardan…


Bugüne kadar 6 binden fazla kişiyi lüks konutla tanıştırdıklarını; ürettikleri projelerde yüzbinlere iş imkanı sağladıklarını anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi...