24 / 07 / 2024

Kent Konseyleri Platformu eskişehir

Kent Konseyleri Platformu eskişehir

Veli Ağbaba: " Türkiye'deki bize bağlı kazandığımız belediyelerde kent konseyi gelişebilmesi, işlevini tam olarak yerine getirebilmesi ve olmayan belediyelerde kurulması için arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız" dedi.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Doğalgaz GYO'nun sermayesi 750 milyon TL oldu!

Başkent Doğalgaz GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başkent Doğalgaz GYO A.Ş Esas Sözleşmesi'ni yayınladı...

Mansur Yavaş: Her bina için kimlik oluşturulacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Kent Konseyleri Toplantısı’nda depremle mücadele kapsamında her bina için kimlik kartı oluşturulacağını açıkladı.

Olimpos imar planlarına tepki: Kaçak yapılaşma yasallaşacak!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki köklü tarihe ve eşsiz doğaya sahip Olimpos için hazırlanan imar planlarıyla ilgili konuşan Antalya Kent İzleme Platformu, "Bu uygulama kaçak yapılaşmaları yasallaştırmaktan ibaret bir düzenlemedir" dedi

Karesi Kent Konseyi Hizmet Binası açıldı!

Karesi Belediyesinin, Karesi Kent Konseyi Hizmet binası hizmete açıldı. Kent konseyleri üyesi Saim Yavuz böyle binanın açılışında yerel yönetimi kutluyorum ve Karesi Kent Konseyini kıskanıyoruz diye konuştu..

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başkent Emlak Konutları yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Sit alanları yapılaşmaya açılıyor!

Antalya'nın planlama kentleşme sorunlarıyla ilgili düşünce ve tartışma platformu olarak iki yıl önce oluşturulan Antalya Kent İzleme Platformu'nun (AKİP) 2016 yılı genel değerlendirme toplantısı Barohan toplantı salonunda yapıldı.

Baştaş Başkent Çimento modernizasyonu tamamladı!

Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., modernizasyon yatırımlarının tamamlandığını, deneme üretim ve test çalışmalarına başladıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama şöyle...

Edirne 25 Kasım Stadı'nda son durum ne?

Trakya Kent Konseyleri Birliği Genel Kurulu hafta sonu Uzunköprü’de yapıldı. Toplantıda TOKİ’ye devri yapılması düşünülen 25 Kasım stadı konuşuldu ve bu konuda yapılan çalışmalar anlatıldı...

Trakya Kent Konseyleri Birliği NES'e hayır dedi!

İğneada özelinde, konunun tüm ayrıntılarıyla tartışıldığı toplantının ardından bir açıklama yapan Trakya Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu NES'e hayır dedi.

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu açıkladı.

Kent Konseyleri Platformu eskişehir Haberi

Kent Konseyleri Platformu eskişehir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Türkiye'deki bize bağlı kazandığımız belediyelerde kent konseyi gelişebilmesi, işlevini tam olarak yerine getirebilmesi ve olmayan belediyelerde kurulması için arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız" dedi.


Ağbaba, Türkiye Kent Konseyleri Platformu 14. Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'in çehresinin Yılmaz Büyükerşen sayesinde değiştiğini belirterek, Büyükerşen'in belediyeciliğinin üniversite hocalığından daha iyi olduğunu ifade etti.


Kentteki değişimin burada yaşayan insanlara da katkı yaptığına söyleyen Ağbaba, "Eskişehir hem Türkiye açısından örnek bir model hem de dünya açısından anlatılması gereken bir örnek model. Bu modeli yarattığı için hocamı kutluyorum" diye konuştu.


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un, kent konseylerinin canlanması için mücadele ettiğini vurgulayan Ağbaba, şöyle devam etti:


"Türkiye'nin en başarılı kent konseyi masası da bizim partimizde. Çünkü o kent konseyi masasının üyeleri Kazım Kurt, Metin...