21 / 05 / 2024

Kent Konut iletişim

Kent Konut iletişim

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut personeliyle düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi

Hava Kent iletişim!

4 etap olarak planlanan Hava Kent Evleri 3. Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. İşte Hava Kent iletişim bilgileri...

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Konut sitelerinde iletişim!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " Site yönetimlerinin temeli iletişim " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim!

Batıkent Akkent Paradise Gardens iletişim için 0312 566 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılacağı proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayseri Bal Konut iletişim!

Kayseri Belediyesi'nin 2 bin 400 konutluk Yeni Karesi Bal Konut projesinin lanmanı yarın saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. İşte, Kayseri Bal Konut iletişim bilgileri...

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim!

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim için 0216 579 15 15 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade seçeneği sunan proje 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.

Beylikdüzü Kale Kent iletişim bilgileri!

Beylikdüzü Kale Kent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Peyzaj alanı 73 bin metrekare olan KaleKent projesinin 1. etap teslimleri Eylül ayında gerçekleşecek.

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Peyzaj alanı 73 bin metrekare olarak belirlenen KaleKent projesinin 1. etap teslimleri eylül ayında gerçekleşecek.

Kale Kent Beylikdüzü iletişim!

Kale Kent Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde inşa edilen Kale Kent Beylikdüzü projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Kale Kent Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede 1,471 daire yer alıyor. Kale Kent Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Kent Konut iletişim Haberi

Kent Konut iletişim

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut personeliyle düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Şantiyelerde çalışan personelin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımızın büyük güven duyduğu Kent Konut, Kocaeli’nin çehresini değiştiren projelere imza attı’’ dedi.


KENTİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ


Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen toplantıda Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat da hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konut merkezinde ve şantiyelerde görev alan personelle samimi bir atmosferde yenilen yemeğin ardından çalışanlarla sohbet etti. Yemeğe katılan personele, ‘’Sevgili çalışma arkadaşlarım’’ diye seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kent Konut, Büyükşehir’in en önemli birimlerinden birisidir. Kent Konut, Kocaeli’ne yeni bir çehre katan, modern yaşam alanları oluşturan bir kurumumuzdur’’ ifadesini kullandı.


YUVA SAHİBİ YAPTIK


Kent Konut’un Kocaeli...