30 / 04 / 2024

Kent Konut şantiyesinde çalışanlar yemekli toplantıda buluştu!

Kent Konut şantiyesinde çalışanlar yemekli toplantıda buluştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut personeliyle düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut personeliyle düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Şantiyelerde çalışan personelin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımızın büyük güven duyduğu Kent Konut, Kocaeli’nin çehresini değiştiren projelere imza attı’’ dedi.


KENTİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ


Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen toplantıda Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat da hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konut merkezinde ve şantiyelerde görev alan personelle samimi bir atmosferde yenilen yemeğin ardından çalışanlarla sohbet etti. Yemeğe katılan personele, ‘’Sevgili çalışma arkadaşlarım’’ diye seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kent Konut, Büyükşehir’in en önemli birimlerinden birisidir. Kent Konut, Kocaeli’ne yeni bir çehre katan, modern yaşam alanları oluşturan bir kurumumuzdur’’ ifadesini kullandı.


YUVA SAHİBİ YAPTIK


Kent Konut’un Kocaeli genelinde çok sayıda projeyi başarıyla tamamladığını, halen devam eden önemli projelerin bulunduğunu da hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kente çok güzel eserler kazandırdık. Kalite olarak üst seviyedeyiz. Sadece konut yapmıyoruz, halkımıza modern ve kaliteli yeni yaşam alanları sunuyoruz. Sahada çalışan çok tecrübeli bir ekibimiz var. Kent Konut, aynı zamanda çok iyi yönetilen bir kurumdur. Kent Konut olarak Kocaeli’nde binlerce kişiyi yuva sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön