05 / 05 / 2024

Kent Kurumsal Danışmanlık iletişim

Kent Kurumsal Danışmanlık iletişim

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gürses tarafından kuruldu.

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Barbaros Bozarslan tarafından kuruldu.

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Kt Kurumsal Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kt Kurumsal Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Türkay tarafından kuruldu.

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekşioğlu Kerik tarafından açıldı.

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Doğan ve Esra Demirhan tarafından açıldı.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başaslan tarafından kuruldu.

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Yousef Zadeh ve Parisa Mokhtarı tarafından tarafından kuruldu.

Kent Kurumsal Danışmanlık iletişim Haberi

Kent Kurumsal Danışmanlık iletişim

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Her türlü otomobil ve diğer yük ve yolcu taşıma araçların alımı-satımı, pazarlamasını, kiralama ve kiraya verilmesini, ithalatını ve ihracatını yapmak, bu sektörde kullanılan yedek parça alım-satımını, pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak, bu sektördeki tüm otomobil ve araçların tamir, bakım ve servis işlerini yapmak. 2- Her nevi otomotiv sanayi ürünleri, iş ve inşaat makineleri, motorlu veya motorsuz kara, deniz, hava nakliyat araçları ile bunlara ait her türlü yedek parça aksam ve aksesuarlarının üretimi, ithalat, ihracat ve dahili ticaretini yapmak. Bu konularda gerekli olan oto yedek...