18 / 05 / 2024

kent merkezi konut

kent merkezi konut

Haluk Sur ,"Yatırım yapmacaklar, en çok konut alacakları bölgenin gelişme potansiyeline dikkat etmeli. Bölgeye yönelik yeni ekonomik altyapı, ulaşım yatırımları var mı, bölge cazibe merkezi haline dönüşebilir mi, araştırmalı" dedi...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Gaziantep'te 14 Bin Konut Projesi'nin kura çekilişi başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki konut ihtiyacının giderilmesi gerekçesiyle yaptırdığı 14 Bin Konut Projesi'nin ilk etabındaki 860 konutun kura çekilişi başladı.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Van'da konut sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor!

Van sakinleri kent genelindeki konut sıkıntısı nedeniyle dert yanıyor. Bölge sakinleri imar nedeniyle sıkıntıların yaşandığını söylüyor. 

Moskova'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Rusya'nın başkenti Moskova'da konut fiyatları tırmanmaya devam ediyor. Emlak şirketleri kent genelinde konut fiyatlarında yüzde 5 yükselme kaydedildiğini dile getirdi.

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Diyarbakır Kent Ormanı, konut alanı oldu!

Diyarbakır Kent Ormanı, konut alanı olarak belirlendi. Diyarbakır Barosu, karara karşı dava açacağını duyurdu.

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Çorum ipotekli konut satışında 14. sırada!

TÜİK Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Temmuz ayı toplam konut satış verileri açıklandı. Rapora göre, Çorum'da 786 konutun satışı gerçekleşti. Kent ipotekli konut satışında 14. sırada yer aldı.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi konut alanı oldu!

Yaklaşık 5 milyar dolarlık bir bütçe ile hayata geçirilen  İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinin açılış tarihi önce 2016’ya, ardından 2018’e ertelendi. 

Hava Kent Konutları aylık 1.000 TL taksitle!

Minimum 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen Hava Kent Kooperatif Konut Projesi Eyüp Akpınar'da inşa ediliyor. Projede aylık 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

kent merkezi konut Haberi

kent merkezi konut
Cushman Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur, "Kent merkezinden alınan konut her zaman güvencedir. Çünkü fiyatlarda en ufak dalgalanma olsa bundan en son etkilenen de kendini en erken toparlayan da kent merkezindeki projeler olur" dedi. Sur, yaptığı açıklamada, yatırımcı ve vatandaşların konut alırken seçici davranmaları gerektiğini belirtti. Projeyi  kimin gerçekleştirdiğine, hazır olup olmadığına, başlama aşamasındaysa geliştirici, inşaatçı, gayrimenkulcü firmanın referansları vebitirdiği işlere de bakılmasının önemine işaret eden Sur, "Her ne yapıyorsanız yapın, doğru yerde, doğru projeyi, doğru fiyatla, doğru firmadan alın" ifadesini kullandı.

Bunun için de araştırma yapılması gerektiğini ifade eden Sur, "Neyi kaça alıyorum, başkası neyi kaça satıyor, firma bugüne kadar neleri bitirmiş, netür güvenceler veriyor, inşaat tamamlama yüzdesi ne, bunlara bakmak gerekiyor" diye konuştu. Gayrimenkul yatırımı yapmak...