05 / 05 / 2024

Kent Meydanı fiyatlar

Kent Meydanı fiyatlar

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Meydan Dükkanları projesinde 330 adet dükkan yer alıyor. Projenin başvuru süreci 13 Mart'ta sona erecek. İşte Kent Meydanı Dükkanları fiyatları...

Alanya Kent Meydanı için yeni hizmet binası şart!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kent meydanını yapabilmek için öncelikle belediye binasını yıkmak zorundayız. Bunun için de yeni hizmet binasını bir an önce yapıp, oraya taşınmak istiyoruz" dedi.

Anta ve Freddy Bursa Kent Meydanı'nda mağaza açtı!

Dünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye'ye getirildi. İlk Anta ve Freddy mağazasıysa Bursa Kent Meydanı'nda açıldı.

Çamaş Kent Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çamaş Kent Meydanı’nda da çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi, 1300 metrekarelik alan üzerine projelendirilen Çamaş Kent Meydanı’nda; yeşil alanlar, çocuk oyun alanı, pergola, oturma grupları yer alacak...

Başiskele Kent Meydanı ortaya çıkıyor!

aşiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Başiskele Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılan kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak.

Kocaeli Karamürsel’in Kent Meydanı şekilleniyor!

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Konya Seydişehir Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi. Tutal, kent meydanının büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Kocaeli Kent Meydanı 2016'da tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele'de yapılan Kent Meydanı başta olmak üzere birçok projeyi yerinde inceledi. Karaosmanoğlu, Kent Meydanı projesinin 2016'da tamamlanacağını belirtti.

Seydişehir Kent Meydanı’nda sona yaklaşıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi, 3 bin 500 metrekare bir alana inşa edilen meydan, şehrin göbeğinde ferah bir ortam oluşturuyor.

Seydişehir Kent Meydanı açılışa gün sayıyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımında son noktaya gelinen Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceledi.Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı’nda son noktaya geldi.

Türkiye'nin en büyük kent meydanı Eskişehir'e yapılacak!

Eskişehir'de yapılacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi tanıtım töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, 20 milyon TL'ye yapılacak olan projenin Türkiye'nin en büyük kent meydanı olacağını söyledi.

Eskişehir'de Türk Dünyası Kent Meydanı Projesi tanıtıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de yapılması planlanan Türk Dünyası Kent Meydanı'na ilişkin "Burası Türkiye'nin en büyük kent meydanı olacak" dedi.

Aktekke Kent Meydanı projesinde okullar da dönüşecek!

Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında protokol imzalandı. Protokol imza törenine Vali Koca ve Belediye Başkanı Çalışkan’ın yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’ta katıldı.

Ahmet Dural Kent Meydanı için kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Kent Meydanı fiyatlar Haberi

Kent Meydanı fiyatlar

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları dükkanların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyan Meydan Dükkanları Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projenin ön başvuru süresi 13 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Dükkanların alanları minimum 50 metrekare, maksimum ise 1.000 metrekare olarak belirlenen Meydan Dükkanları Türkiye’de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanındaki tek ticari ünite olma özelliğine sahip.


Başakşehir Meydan Dükkanları konum olarak Türkiye’nin en büyük şehir parkı, metro, tramvay, binlerce araçlık otopark, İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü ve 3. Köprü bağlantı yolu ile çevresindeki resmi kurum alanlarının yer aldığı bölgede yükseliyor.


Kent Meydanı Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 3 bin sağlık personeliyle 80 bin kişiye...