28 / 04 / 2024

kent mobilyaları

kent mobilyaları

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün " kent mobilyaları şehrin ruhudur " başlıklı yazısını yayınladı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Kocaeli, kent mobilyasını kendisi üretiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her köşesinden misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililer kent mobilyaları üretim tesisini ziyaret ettiler ve detaylı olarak incelediler.

Şanlıurfa'da kent mobilyaları 4 milyon TL'ye 5 yıl işletilecek!

Şsnlıurfa Belediye Başkanlığı'ndan Kent Mobilyaları yerlerinin işletme hakkı 5 yıl süre ile 4 milyon TL bedelle 6 Eylül 2012 tarihinde yapılacak ihalede kiraya verilecek

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Oğuz tarafından kuruldu.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Selma Çevikoğlu, Fuat Çevikoğlu ve İsmail Zıvalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması” için başvurular başladı.

Kent mobilyaları şehrin ruhudur!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün " kent mobilyaları şehrin ruhudur " başlıklı yazısını yayınladı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Manavgat cazibe merkezine dönüşecek!

Manavgat merkezi cazibe merkezine dönüştürecek. Manavgat, modern kaldırımları, peyzajı, süs havuzları, yürüyen merdivenli üst geçitleri, engelli yolları, klimalı otobüs durakları ve kent mobilyaları ile Avrupai bir görünüme kavuşacak.

Bingöl'de 4 Mahalleye 7 park yapılacak!

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

kent mobilyaları Haberi

kent mobilyaları

Kentsel dönüşüm olarak adlandırdığımız, eskinin; eskiyenin yıkılması yerine, yeninin yapılması süreci dışında artık kentler içe kapanık site oldusu ile gelişiyor.


Bu gelişim içinde; gelişen siteler ve kentlerde gayrimenkuller kadar " çevre düzeni ve kent mobilyaları " kimlik yapısının en önemli öğesi olarak karşımıza çıkıyor.


Kentsel dış mekanların düzeni ve kullanılabilirliği, insanın günlük hayatına olumsuz yada olumlu katkılar sunabiliyor.


Peysaj ve su dokusu ile bütünleşen, yaya kaldırımları, bisiklet yolları, aydınlatma elemanları, oturma alanları, duraklar, sanat yapıları, çöp kutuları vb gibi Kentsel dış mekanların kullanılabilirliği o mekanın organizasyonunda kullanılan kent mobilyalarının uyumu ile yakın ilişki içinde oluyor.


Artık, Proje geliştiriciler, şehir planlayıcılar imar / yapı olgusu dışında insan ve insanın yaşadığı çevre ile olan ilişkisi üzerinde yoğunlaşıyor.


Önerim; Her geçen gün yaşlanan nüfus yapısının ihtiyaçlarına göre...