04 / 05 / 2024

kent sarayı

kent sarayı

Berlin'de 1950'lerde yıkılan Kent Sarayı uzun yıllar sonra yeniden inşa edilecek...

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Bolivya'nın yeni hükümet sarayının maliyeti 34 milyon dolar!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in geçen hafta açılışını yaptığı başkent La Paz'daki yeni hükümet sarayı 34 milyon dolara mal oldu. Morales'in saraydaki özel süiti, kamuoyunda tartışmalara neden oldu..

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

General Viktor Pşonka'nın Kiev'deki sarayı talan edildi

Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in en güçlü adamlarından General Viktor Pşonka'nın başkent Kiev'deki ‘sarayı’ resmen talan edildi. Fotoğraflar, İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde Konstantin Chernichkin imzasıyla yayınlandı.

Mersin Kent Konseyi yeni hizmet binasına kavuştu!

Mersin Kent Konseyi’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki yeni çalışma binasının açılış töreni gerçekleştirildi, Yeni hizmet binasının açılışına, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer de katıldı...

Katılımcı Kentsel Planlama ve Kent Konseyleri Çalıştayı bugün!

Bugün 10.00-15.30 saatleri arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda, Türkiye Kent Konseyleri Birliği tarafından “Katılımcı Kentsel Planlama ve Kent Konseyleri Çalıştayı” düzenlenecek

Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile değerlendi!

Beştepe'de bulunan yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı, kent merkezinin kaymasında önemli rol oynarken, yakınında bulunan bölgelerin de öne çıkmasını sağladı..

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na en yakın konut projesi: Urankent!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na en yakın konut projelerine ev sahipliği yapmasıyla değerini katladı..

Sudan Devlet Başkanı’na da yeni saray inşa edildi!

Türkiye’den sonra Sudan da Çin hükümetinin hibesiyle başkent Hartum’un merkezinden geçen Mavi Nil kıyısına üç katlı saray inşa etti. 4 yılda yapılan sarayın maliyetine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Samsun İlkadım'a büyük kongre ve kültür sarayı yapılacak!

Samsun kent merkezinde büyük bir kültür merkezine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Başkan Tok, AKM'nin salon kapasitesinin 3 katı büyüklüğünde büyük bir kültür sarayı inşa edeceklerini söyledi..

Dağ laleleri Side Antik Kent'i kırmızıya bürüdü!

Güneşli havanın etkisiyle Side Antik Kent'te Devlet Agorası, Roma Anıtsal Kütüphane ve Piskoposluk Sarayı avlusunu kırmızı dağ laleleri süsledi. Antik kentte deve turuna çıkan turistler kırmızı dağ lalelerini görünce hatıra fotoğrafı çektirdi...

kent sarayı Haberi

kent sarayı


Berlin'de 1950 yılında yıkılan Kent Sarayı'nın yeniden inşasında son noktaya gelindi. Yeni sarayın inşası bugün Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve 900 davetlinin katılacağı temel atma töreniyle resmen...