06 / 05 / 2024

kent vizyon kent palas 3

kent vizyon kent palas 3

Kent Vizyon imzasını taşıyan Kent Palas 3 projesinin inşaat çalışmaları bu yılın sonuna doğru başlıyor. Beylikdüzü'nde yükselen Kent Palas 3 projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Şile Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Şile Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesimizin ilk fore kazıkları geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan bir törenle çakıldı.

Ereğli Kent Meydanı'nın inşaatı 2016'da başlayacak!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı Projesi'nin 2016 yılında inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.Uysal, yaptığı açıklamada, Ereğli'nin vizyon çalışmalarından biri olan projede, sürecin hızlı ilerlediğini söyledi.

Kent Palas 3 Konutları Beylikdüzü!

Kent Palas 3 Konutları Beylikdüzü İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Kent Vizyon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 1+1 'den 3+1 'e kadar daire seçeneklerinden oluşuyor.

Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Kent Vizyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kent Palas 3, 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona varan daire seçeneklerinden oluşuyor. Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü Kent Palas 3 Evleri!

İstanbul Beylikdüzü 'nde hayata geçirilen proje Beylikdüzü Kent Palas 3 Evleri Kent Vizyon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Kent Palas 3 Haziran 2016'da teslim edilecek.

Bursa gerçek Kent Meydanı'na kavuşacak!

Osmangazi Belediyesi, Bursa'ya vizyon kazandıracak projelerden biri olan Kent Meydanı projesi için bölgede yer alan iş yeri ve konutları bir bir kamulaştırarak yıkımını gerçekleştiriyor.

Osmangazi Kent Meydanı için çalışmalar devam ediyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi Yeni Kent Meydanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Kent Vizyon Hol Park!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Kent Vizyon Hol Park konut projesi 314 bin metrekare yeşil alandan oluşuyor. Proje 6 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Bursa Kent Meydanı büyütülecek!

Osmangazi Belediyesi, Bursa'ya vizyon kazandıracak projelerden biri olan kent meydanı için bölgede yer alan iş yeri ve konutları bir bir kamulaştırarak yıkıyor. Osmangazi Belediyesi, son olarak bir dükkanı daha yıktı.

Nef, 81 Kent 81 Vizyon projesini tanıttı!

81 Kent, 81 Vizyon sloganıyla Türkiye'nin tüm kentleri için Kentsel Vizyon Planları hazırlamak amacıyla NEF Kentsel Vizyon Platformu 6 ayda 81 kentin vizyon planını tamamladı...

Erden Timur ve Faruk Göksu 81 Kent, 81 Vizyon projesini 5 Haziran'da anlatacak!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Şehir Plancısı A.Faruk Göksu "81 Kent, 81 Vizyon” projesinin detaylarını 5 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek basın toplantısında paylaşacak...

kent vizyon kent palas 3 Haberi

kent vizyon kent palas 3


Kent Vizyon Kent Palas Evleri'nin üçüncüsüne hazırlanıyor. Kent Palas 3 projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Hafriyat aşamasında olan Beylikdüzü Kent Palas 3 projesinin inşaatına bu yıl sonunda başlanılması planlanıyor.


Beylikdüzü Kent Palas 3 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 2 blok olarak tasarlanan Kent Palas 3 projesinde bloklardan birinde 1 oda 1 salon, diğerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Yaklaşık 200 dairenin yer alacağı Beylikdüzü Kent Palas 3 projesinde teslimlerin inşaat başladıktan en geç 15 ay sonra yapılması hedefleniyor. Kent Palas 3 projesi Beylikdüzü'nde Kristal Şehir Evleri'nin arkasında kalıyor. Projede fiyatlar henüz belirlenmedi.








Tel: 0212 854 26...