13 / 05 / 2024

kentsel dönüşü asansör firmaları

kentsel dönüşü asansör firmaları

İnşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve ilçelerde örnek yerleşim birimleri oluşturma projelerine paralel olarak önemli bir aşama kaydeden asansör sektörü, gözünü büyümeye dikti.

Sakarya’nın en önemli önceliği kentsel dönüşümdür!

Adapazarı Belediyesi tarafından yıkımı yapılan riskli binanın bulunduğu bölgeyi inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm rızaya dayalı yapılacak!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Okmeydanı’nda kentsel dönüşümün rızaya dayalı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm rüzgarı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırıyor.

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Dolapdere'de kentsel dönüşüm rüzgarı esiyor!

İstanbul'un Dolapdere bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgede, modem binalar hızla yükseliyor.

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm rıza ile yapılacak!

Kentsel Dönüşüm Mevzuatının yürürlüğe girmesiyle ortaya atılan bazı iddialara açıklık getiren DİKENT Yönetim Kurulu üyesi Sabit Şeker, vatandaşın rızası alınmadan dönüşüm yapılamayacağını söyledi.

Asansör sektörü kentsel dönüşümle büyüyecek!

Değişen şehir yapısı, kentsel dönüşümle birleşti; asansör ve yürüyen merdivenlere talep arttı. Kendi ekonomisini yaratan sektörün ilerleyen dönemde çok daha iyi noktalara geleceği öngörülüyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşıyla yapılacak!

Kentsel dönüşümü uzlaşıyla yapmak istediklerinin altını çizen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bölgede bizim yetki alanımızda Aktepe ve Emrez var. Kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız." dedi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümü rızayla yapacağız!

Karabağlar’daki hemşehri derneklerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Biz kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız. Anlaşamazsak yapmayacağız” dedi.

Asansör sektörü kentsel dönüşümle büyüyor!

İnşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve ilçelerde örnek yerleşim birimleri oluşturma projelerine paralel olarak önemli bir aşama kaydeden asansör sektörü, gözünü büyümeye dikti.

İzmir'in en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Yenigün TV'de Ahmet Özsoy'la Yenigün'de Gündem programının konuğu CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Uğur Bostancıoğlu oldu. İzmir'in sorunlarına değinen Bostancıoğlu, "İzmir'in en büyük sorunlarından biri kentsel dönüşümdür" dedi

Maltepe kentsel dönüşümde çığır açacak!

Kentsel dönüşümün gündemde olduğu ilçelerden biri olan Maltepe'de, Ali Kılıç, yapılacak ada bazlı dönüşümlerde enerji ihtiyacı için enerji panelleri kurulacağını, evlerin çatısına da yağmur suyu toplama üniteleri yapılmasını planladıklarını açıkladı.

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenleri Alo 181 yanıtlıyor!

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenleri Alo 181 yanıtlıyor. Kentsel dönüşümde çığır açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, dönüşümden faydalanların sürece ilişkin sorularını da telefon ve sanal ortamda yanıtlıyor.

kentsel dönüşü asansör firmaları Haberi

kentsel dönüşü asansör firmaları

Başta TOKİ olmak üzere bir çok firmanın süren inşaatları ile 300 bin asansörün bulunduğu Türkiye'de sayı daha da artacak. 

Şu anda Türkiye asansör sektöründe 2 binden fazla firma faaliyet gösteriyor. 

Yıllık ortalama 20 bin asansörü kullanıma geçiren sektör, bunu 50 bine çıkarmayı planlıyor. 


Müteahhitlik firmalarının makine işletmeleriyle ortaklığa giderek asansör parçaları imal ettiğine dikkat çeken uzmanlar, dikey yapılaşmanın artmasıyla 18 farklı muayene kuruluşuyla anlaşma yaparak yıllık kontrollere başladı. 


500 milyon euroluk büyüklüğe ulaşan sektörün sorunu ise sert rekabet. Sektörde olması gerekenden daha fazla firma olduğu tespitini yapan sektör temsilcileri bu yüzden genel kalitenin düşmesinden endişe ediyor. 


Yüksek katlarla hayatımıza girenTasansörlerde kazaları engellemek için, gerekli bakımları yapmak ve asansörleM&enetimlerini aksatmamak büvü'k^ofıem taşıyor s on yıllarda yüksek katlı binaların artmasıyla birlikte, asansörler de en önemli ihtiyaçlardan...