11 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm Antakya son durum

Kentsel dönüşüm Antakya son durum

Gazeteci Metin Dingil'in kentsel dönüşüm konusundaki sorularına aydınlatıcı bilgiler sunarak yanıt veren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, süreci tüm yönleri ile izah etti.

Hatay'daki rezerv alan ilanı yeni kentsel dönüşüm mekanizmasının provası olacak!

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında Antakya kent merkezi rezerv alan ilan edilmişti. Peki kentsel dönüşüm nasıl yürüyecek? 

Murat Kurum'dan Antakya'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antakya’nın Emek ve Aksaray mahallelerinde Toplu Konut İdaresi eliyle kentsel dönüşüm yapacaklarını belirttiler.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

Antakya kentsel dönüşüm projesinde anlaşma sağlandı!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme süreci tüm hızıyla devam ediyor.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Yeşiloğlu ailesi, Hatice Kertuş, Ali Akdağ, M. Celal Yıldız, Abdurrahman Albayrak ve Sabahattin Doğru ile kentsel dönüşüm projesi için ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de imzalar atılıyor!

Antakya'da hayata geçen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme süreci başladı. Proje ile her türlü sosyal donatılara sahip modern yaşam alanı kazandırılması hedefleniyor.

Hatay kentsel dönüşüm toplantısı tartışmalı geçti!

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan 35 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısı tartışmalı geçti.

Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediyesi’nce Emek ve Aksaray Mahallesi’ne yönelik yapılan Kentsel Dönüşüm hizmeti kapsamında Bilgilendirme Ofisi’ne ziyarette bulunan Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi;

Antakya'da kentsel dönüşüm 4. aşamaya geldi!

Antakya Belediyesi’nin şehrin geleceğine yönelik hazırladığı Kentsel Dönüşüm süreci tüm hızıyla sürüyor. Antakya’nın en büyük projesi olan dönüşümde 4. aşamaya gelindi.

Hatay'da Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi!

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez’in ev sahipliğinde Hatay Barosu ve TBB’nin işbirliğinde Antakya Savon Otel’de Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi.

Hatay Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, ilçede kentsel dönüşüm projesinin kapsadığı 1390 yapının bulunduğunu söyleyerek dönüşüm çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti..

Kentsel dönüşüm Antakya son durum Haberi

Kentsel dönüşüm Antakya son durum

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay'ın ilk ve tek belediye internet televizyonu olan Antakya Belediye Tv'de yayınlanan "Başkan Kimyeci ile Gündem Özel-" programının canlı yayın konuğu oldu. 


Gazeteci Metin Dingil'in sorularını yanıtlayan Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm, İlaçlama Hizmetleri, sosyal belediyecilik ve yaklaşan Ramazan Ayına yönelik hazırlıklar konularında açıklamalarda bulundu. Başkan Kimyeci canlı yayınlanan programda, Antakya Belediyesi facebook sosyal medya adresi üzerinden vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. 


Kentsel Dönüşüm Antakya'nın Yüz Akı Olacak 


Gazeteci Metin Dingil'in Kentsel Dönüşüm konusundaki sorularına aydınlatıcı bilgiler sunarak yanıt veren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, süreci tüm yönleri ile izah etti. 


Başkan Kimyeci kentsel dönüşüm süreci hakkında yaptığı konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi; " Şehrimizde riskli alan olarak tespit edilen 35 hektarlık Emek ve Aksaray mahallelerimizde başlattığımız Kentsel...